Kad se letargični Somborac pretvori u zver: Jokić "kidao" obruč, odradio poluzgib posle kucanja

Nikola je protiv Oklahome delovao nezaustavljivo

  • 1
nikola jokić Foto: Twitter/NBA

Obrijan, ošišan, "novi" Nikola Jokić odigrao je još jednu veliku utakmicu za Denver, dominirao je sa 27 poena za samo tri četvrtine i bio najzaslužniji za laganu pobedu protiv Oklahome.

Videli smo lepezu atraktivnih poteza Jokića, bio je nenadmašan u reketu, lako izlazio na kraj sa čuvarima, a vidimo i da sve češće efektno napada obruč, pa je tako protiv Tandera imao i jedno autoritativno zakucavanje.

Okačio se Nikola o obruč u toj situaciji, napravio poluzgib u naletu adrenalina, što ne radi tako često, ali oseća moć i deluje da će slične stvari raditi i kada ispred sebe bude imao daleko jače čuvare.

Naravno, osim ovog poteza, Nikola je na repertoaru imao i niz njegovih uobičajenih poteza, od asistencija za otvorene šuteve saigrača, floutere, lagana polaganja...

Denver je tako, na pogon Srbina, stigao do sedme pobede ove sezone, a naš košarkaš održava "tripl-dabl" učinak u proseku po utakmici: 25.1 poena, 11.4 skokova i 10 asistencija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Poluzgib...

    20. januar 2021 | 09:44

    Volim ga, i odličan je, ali mislim da ceo zgib i ne može. 😀 Samo napred care!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA