≫ 

Radonjić: Barselona najteži mogući protivnik u ovom trenutku

Barselona pred dolazak u Beograd ima skor 14-6, do je ekipa Dejana Radonjića nakon pobede protiv Reala na učinku od sedam pobeda i 13 poraza

  • 3
Dejan Radonjić Foto: MN Press

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić očekuje tešku utakmicu protiv Barselone u 21. kolu Evrolige.

Crveno-beli u petak od 19 sati dočekuju katalonski tim u hali “Aleksandar Nikolić”.

- Barselona je najteži mogući protivnik u ovom trenutku. Igraju sjajno, imaju ogroman kvalitet. Jasno je da nas očekuje fizički izuzetno zahtevan meč u kome moramo da odgovorimo velikom energijom na atleticizam koji imaju. Potrebna nam je i maksimalna koncentracija kako bi odgovorili na kvalitet igre koji Barselona pokazuje čitave sezone - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Barselona pred dolazak u Beograd ima skor 14-6, do je ekipa Dejana Radonjića nakon pobede protiv Reala na učinku od sedam pobeda i 13 poraza.

Prvotimac Dejan Davidovac kaže da će njegov tim sutra imati veliko iskušenje.

- Barselona je izuzetan rival, jedan od kandidata za najviši plasman. Igraju odlično ove sezone, pogled na roster i plasman na tabeli dovoljno govori. To je tim koji je fizički izuzetno jak, ima veliki kvalitet, predvođeni su vrlo iskusnim igračima. Moraćemo da odigramo sa izuzetnom energijom i koncentracijom ovu utakmicu - rekao je Davidovac.

Video: Trening crveno-belih pred put u Španiju

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA