≫ 

Partizan radikalno presekao posle debakla, uručuje otkaz jednom od najboljih igrača!

Kodi-Miler Mekintajer pakuje kofere

  • 83
kodi miler mekintajer

Foto: MN Press

Amerikanac Kodi Miler Mekintajer i Partizan uskoro će završiti saradnju započetu početkom ove sezone, javlja Mozzartsport, koji tvrdi i da su ostali još samo administrativni detalji da bi ugovor bio raskinut.

Tako će ovaj košarkaš posle samo nekoliko meseci završiti epizodu među crno-belima, gde je imao sasvim solidne trenutke u kontinuitetu, na oba fronta, pa pomalo čudi odluka crno-belih da se reše takvog igrača u delikatnom momentu.

Crno-beli su ovakvu odluku doneli posle debakla u Francuskoj, teškog poraza od Metropolitena, u kojem je upravo Miler-Mekintajer bio najefikasniji igrač u poraženom sastavu sa 14 poena, koliko je imao i Zagorac.

Bivši igrač Cedevite Olimpije je po statistici, uz Tomasa, najefikasniji igrač ekipe u Evrokupu sa 13.1 poena u proseku po meču u prvoj fazi takmičenja, i 11.5 u dva meča druge faze. U ABA ligi ima prosek od 12.6 poena po meču.

Navodno su u klubu nezadovoljni kako Miler-Mekintajer raigrava ekipu, iako je u ABA ligi imao u proseku po meču četiri asistencije, a u Evrokupu šest.

Zanimljivo, Miler-Mekintajer je ove sezone takoreći direktno odgovoran za dva važna poraza u derbijima ABA lige, protiv Zvezde i Mornara, jer je u oba meča promašivao šuteve za pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    21. januar 2021 | 19:30

    Kada brod tone izbacuje se ono sto je najteze, citaj najskuplje, da bi se spasilo ono sto se spasti moze. Davno sam jos rekao da ce vam dovodjenje tolikog broja stranaca i skupih trenera izici na nos. Nemate taj kosarkaski gen u sebi posto ste navikli da titule osvajate uz pomoc vlasti i pritiscima na sudije, Dulo vas unistio samo toga jos niste svesni.

  • Žare

    21. januar 2021 | 18:45

    Držite parazite Dangubića, Jankovića, Zagorca i ostale koji ni slobodno bacanje ne mogu pogoditi a izgonite one koji znaju da igraju. Ovo je pokazatelj da je uprava glavna kocnica i da oni uspesno odradjuju ono zasto su postavljeni. Uprava napolje ! Sram vas bilo !

  • Grobar Mne

    21. januar 2021 | 20:06

    Ovo samo može Partizan.Otjeraše Gordića(solidno odigrao),sada ce Cody..pozdravite se sa Aba ligom i Evrokupom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA