„Moramo da se borimo za skok i donosimo dobre odluke“: U Partizanu žele da poprave utisak iz Pariza

Crno-beli sutra igraju protiv FMP-a u okviru 16. kola ABA lige

  • 8
Sašo Filipovski Foto: Partizan Nis

Košarkaši Partizana teško su poraženi u Francuskoj protiv Metropolitana, ali će već sutra morati misli da usmere ka novom meču u ABA ligi, kada će se od 19:00 časova sastati sa ekipom FMP-a iz Železnika.

Trener crno-belih, Sašo Filipovski bio je naročito besan nakon poraza od pariskog kluba i kaže da će na meču protiv Pantera dosta pažnje morati da se obrati na odbranu.

- Koncentrisani smo na to da igramo dobru odbranu i popravimo greške koje smo pravili u prošloj utakmici. Igra FMP-a bazira se na 'pik en rolu' i igri jedan na jedan. Igraju široko u napadu, tako da će u ovom meču osnove u odbrani biti vrlo važne. Moramo da se borimo za skok u napadu i želim da što više 'delimo' loptu i da donosimo dobre odluke. Plejmejkeri moraju što brže i bolje da uvedu u igru svoje saigrače – rekao je strateg Partizana za klupski sajt.

Crno-beli su u prvom delu sezone ubedljivo slavili protiv FMP-a u Železniku rezultatom 103:90. Bek Partizana, Uroš Trifunović rekao je da će ekipa morati da izađe iz krize u kojoj se trenutno nalazi.

- Moramo da izađemo iz faze u kojoj se trenutno nalazimo i meč protiv FMP je prva prilika za to. Oni su se pojačali u odnosu na našu poslednju utakmicu sa trojicom igrača i sigurno će biti motivisani, što je i nama motiv više. Mislim da je samo potrebno da udjemo jako u utakmicu. Dobro treniramo, dižemo hemiju u ekipi i borimo se da dobijemo svaki meč koji je pred nama – istakao je košarkaš Partizana.

Video: Cedevita Olimpija nadigrala umorne Podgoričane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ixoni

    22. januar 2021 | 14:40

    Grb sa dresa da skinete pa brukajte svoje ime a ne klub.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    22. januar 2021 | 14:44

    Па и ФМП хоће ваљда да поправи утисак из аба а кад ће ако не са протвником сличне јачине...и једни и други су у доњем делу

  • Nscz

    22. januar 2021 | 18:15

    Franjevci su samo na poraz manje od FMP-a. Ako ih sad FMP otrese a hoce imace isti skor. Al ipak ostaju u igri za top 8 aba lige gagagaghahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA