≫ 

Radonjić otkrio razloge poraza od Barselone i dotakao se statusa Lojda i Noka

Trener Zvezde pirčao i o zgusnutom rasporedu utakmica

  • 12
Dejan Radonjić Foto: aba-liga.com/Igokea/Nikola Vuruna

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić smatra da je veliki broj promašenih slobodnih bacanja i broj skokova koji je bio na strani Barselone bio presudan za ishod susreta i trijumf Katalonaca - 72:60.

- Od samog starta sezone je jasno da je Barselona jedan od favortita za osvajanje Evrolige. I večeras su pokazali da se radi o ekipi sa ogromnim kvalitetom. Mi smo se borili koliko smo mogli, bilo je dobrih ali i losih momenta. Previše promašenih slobodnih bacanja i ogroman razlika u skokovima protiv ovakve ekipe ne može da donese dobar rezultat - rekao je Radonjić.

Potom se osvrnuo i na zgusnut raspored.

- Svi imaju problema, naš raspored je zaista težak, ali jednostavno moramo da se pripremamo u hodu. Okrećemo se Mornaru, gostujemo u Baru za dva dana. Mornar je apsolutno zasluženo na prvoj poziciji u ABA ligi. Trenutno razmišljamo samo o tom duelu, a zatim se okrećemo gostovanju Efesu.

Džordan Lojd se vratio posle više od mesec dana, dok Lendri Noko polako hvata ritam.

- Kratko je vreme da se da neki sud o njihovim igrama. Očekujem u narednom periodu dobre partije od pomenutog tandema koje će pomoći ekipi u ostvarivanju što boljih rezultata i zacrtanih ciljeva - poručio je Radonjić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nole

    22. januar 2021 | 22:18

    Radonjicu ja kao navijac zvezde ne mogu razumit da kuridza igra 20 minuta a simanic odmara utakmica izgubljena sta ti loyd radi na klupi taj aut zoveš na 15 minus kuzmic kuridza lazic ne mogu igrat ni u fmp on u zvezdi glavni igrači sramota za košarku i mene kao navijača

  • toliko

    22. januar 2021 | 22:55

    Ti si kriv za poraz jer si ubacio rezerve na pocetku i na pocetku trece cetvrtine.

  • CRNI

    22. januar 2021 | 22:17

    Gubicete i vi od napolitanki, Burga i ostalih, samo polako. Sledeće godine vas 99% ceka Evro Kup, pa ce te videti gde ste.... Lagano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA