Veliki Štimac: Daje svoj dres iz Ćingdaoa na aukciju za pomoć dečaku kojem je potrebno lečenje

Onaj ko ponudi najviše novca do 1. februara moraće da ga uplati na račun, a ujedno će dobiti dres našeg reprezentativca

  • 2
KK Crvena zvezda, trening

Foto: ATA Images

Ponovo je Vladimir Štimac oduševio širu javnost. Naš reprezentativac, koji gotovo redovno učestvuje u humanitarnim akcijama i podiže svest o brojnim problemima u društvu, ponovo se istakao na pravi način.

On se ovoga puta odlučio da svoj dres iz Ćingdaoa da na aukciju, kako bi se sakupio novac za pomoć u lečenju Ognjena Krupnikovića, koji treba da otputuje u Ukrajinu na sanaciju matičnim ćelijama.

- Humanitarna akcija za pomoć Ognjenu Krupnikoviću – da mu pomognemo da ode na lečenje matičnim ćelijama u Ukrajinu. Licitacija za dres sa fotografije traje do 1. februara, kada ću dres poslati onom ko ponudi najvišu sumu novca. Novac ću uplatiti na račun za pomoć u Ognjenovom lečenju. Licitacije možete postavljati u komentarima ispod fotografije na Instagramu – napisao je Štimac na društvenim mrežama.

 

U objavi se nalaze i detalji oko toga na koje je druge načine moguće pomoći Ognjenu Krupnikoviću, a mi se nadamo da će se što više ljudi odazvati na Štimčev apel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA