Mesina najavio lepe vesti: Micov se vraća na teren posle duge pauze zbog povrede

Srpski košarkaš poslednji meč odigrao je sredinom decembra

  • 0
VLADIMIR MICOV

Foto: MN Press

Baš nema sreće Vladimir Micov sa povredama ove sezone. Prvo je na samom početku, tokom Superkupa Italije povredio levi lakat, da bi na meču protiv Brindizija 13. decembra ponovo uspeo da se povredi i tako da se povuče sa parketa na neodređeno vreme.

Ipak, trener Olimpije iz Milana imao je lepe vesti pred sutrašnji meč sa Trevizom u okviru nacionalnog šampionata Italije. Naime, srpski košarkaš se oporavio i vratiće se na teren, mada tamo neće dobiti preterano veliku minutažu.

- Trenutno se nalazimo u dobrom momentumu, srećni smo i posle dužeg vremena ćemo sa nama imati Vladu Micova. On će igrati nekoliko minuta, što će nam dati samopouzdanje. Čekamo da nam se priključe i ostali povređeni košarkaši – rekao je čuveni trener.

Micov je inače ove sezone igrao na samo pet utakmica u šampionatu Italije gde ima prosek od 6,4 poena po utakmici, a takođe je upisao 1,4 uhvaćene lopte uz 2,2 asistencije. Italijanska ekipa drži prvo mesto u Seriji A sa jednim porazom iz 15 utakmica, dok je u Evroligi četvrta sa skorom 13-7.

Video: Jokić sjajno veče začinio zakucavanjem iz kontre: Denver ipak tesno izgubio protiv Jute

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA