≫ 

Borac pao u Čačku posle drame: Budućnost slavila u poslednjem minutu

Imali su Čačani na kraju priliku za pobedu

  • 7

Košarkaši Borca iz Čačka poraženi su od Budućnosti sa 76:72  u meču 16. kola ABA lige. Da su uspeli da pobede, Čačani bi pobegli iz opasne zone za ispadanje, ali moraće da tu priliku traže na drugom meču.

Budućnost je imala čak i 15 poena razlike da bi na ulasku u poslednji minut rezultat bio poravnat 72:72.

U sledećem napadu Budućnost ubacuje samo jedan poen iz bacanja za 72:73. Čačak je imao napad, ali su izgubili loptu na 28 sekundi pre kraja. Budućnost je krenula u napad nije bilo faula i usledila je trojka za konačan rezultat.

Najefikasniji u Borcu bio je Kočović sa 16 poena, Smit je postigao 14,a Džons 12 koševa. Čačani su imali veliki peh na samom stratu jer im se povredio član prve petorke Radovan đoković koji je iznet sa terena i odvezen u bolnicu, a kasnije se vratio na meč sa štakama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxl

    23. januar 2021 | 21:21

    Da nebese pristrasni sudija 10 razlike za Borac svaki napad Buducnosti kos I dodatno bacanje

  • Miša CG

    23. januar 2021 | 21:15

    Opet nevolje za malenu, sve su blizi nemoguce misije prednosti domaceg terena koja im jedino u ovom trenutku mozda moze doneti Aba titulu, bez koje ce naredne sezone morati u "cipiripi kup" kako to oni popularno znaju da kazu za ucesnike EK. 😂😄🤪. Pozdrav iz Morače, vidimo se sutra u Baru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA