≫ 

Mornar dobio evroligaško pojačanje: Potpisao centar Fenerbahčea

Barani potvrdili dolazak novog Amerikanca

  • 8
Džoni Hamilton Printskrin: Youtube

U danu kada je Mornar pretrpeo poraz u derbiju ABA od Crvene zvezde, Barani su saopštili da je u klub stigao novi igrač, Džoni Hamilton, doskorašnji košarkaš Fenerbahčea.

Hamilton je rođen 3. februara 1994. godine u Trinidadu i Tobagu. Visok je 213 centimetara, a tokom karijere je branio boje Džeksonvila, Virdžija Teka i Teksas Arlingtona u NCAA ligi, Grand Rapidsa u razvojnoj NBA ligi, a 2019. godine je stigao u Evropu i zadužio opremu Darušafake.

Godinu dana kasnije, stigao je u Ferenrbahče, čiji je član i sada, ali nema veliku minutažu, nema značajnu ulogu u timu koji vodi selektor Srbije Igor Kokoškov.

U dugovoru sa čelnicima kluba i stručnim štabom, postignut je dogovor da Hamilton do kraja sezone, kao pozajmljeni igrač tima iz Istanbula, pojača Barane.

Hamilton nije imalo veliku minutažu i ulogu u Fenerbahčeu, ali je izvesno da će biti značajno pojačanje za Barane, kako u nastavku takmičenja u ABA ligi, tako i u TOP 16 fazi Evrokupa. Pravo nastupa imaće od četvrtog kola.

Video: Proključala crnogorska krv u derbiju ABA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    25. januar 2021 | 08:45

    A krov curi. Ma nema VEZE kada se JEDAN povredi odma dodje drugi.

  • Drekavac

    25. januar 2021 | 09:02

    A sto ce im Evroligasko pojacanje 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA