"Tolerisala se rukometna odbrana Lazića i Dobrića": U Mornaru nezadovoljni kriterijumom suđenja

Beograđani pobedom u Baru napravili veliki korak ka prvom mestu u regularnom delu sezone

  • 21
KK Mornar - KK Crvena zvezda Foto: aba-liga.com/Mornar/MEDIA Pro

Neobična pres konferencija nakon derbija ABA lige - zbog isključenja oba šefa stručnih štabova, Mihaila Pavićevića i Dejana Radonjića, medijima su se obratili njihovi pomoćnici.

Zoran Peruničić, trener Mornara, imao je mnogo primedbi na račun suđenja (Saša Pukl, Sašo Petek i Josip Radojković) u porazu od Crvene zvezde 86:78.

- Moramo da čestitamo Zvezdi, ali ne možemo da se otmemo utisku da je u pitanju bila rukometna utakmica. Nismo se adaptirali, ali nemoguće je i adaptirati se na tako nešto. Posebno se to odnosi na igrača broj 10 (Lazića) i Dobrića, koji su bili previše agresivni, pa i pregrubi. To se tolerisalo. Njihov svaki ofanzivni skok bio je upitan, nije im se svirao nijedan faul. Mi jesmo pravili greške, dali smo im dosta otvorenih šuteva, posebno Lojdu... -  kazao je Peruničić, prenose Vijesti.

Veliki problem Barana bile su i povrede Pulena i Jeremića, naglasio je Peruničić.

- Ostali smo bez Pulena, prilično rano, kasnije se povredio i Jeremić, a u ovakvoj agresivnoj igri skraćena rotacija je veliki problem - kazao je on.

Saša Kosović, asistent Dejana Radonjića, kazao je da je u Baru ostvarena velika pobeda.

- Svaka čast momcima, odigrali su timski. Kada igramo tako možemo da pobedimo svaku ekipu u gostima u ABA ligi. Čestitam i igračima Mornara, imaju odličnu sezonu, predstavljaju ABA ligu sjajno na evropskoj sceni -  kazao je Kosović.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    24. januar 2021 | 22:52

    Da li je moguce da vi posle svake izgubljene utakmice od bilo kog kluba imate primedbi na sudjenje?? Ali bas svaku i svake sezone isti problem?? Pa vi bi ste voleli da samo pobedjujete, a da nemate ni jednu izgubljenu??

  • Boss

    24. januar 2021 | 23:28

    Au kakva sramotna izjava ovih montenigera iz Bara. Pobeda cista ko suza , a oni se zale na odbranu igraca Zvezde. Bolje se pogledajte u ogledalo i ne brukajte se glupim opravdanjima.

  • p.s

    24. januar 2021 | 23:21

    sta je smetlistem od sale?Niste obezbedili uslove i sad vam kriv djavo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA