Korona ubila najlepši momenat sporta: Obezbeđenje nije dozvolilo razmenu dresova NBA igrača

Kajri je hteo dres Adebaja, ovaj njegov, ali im je to zabranjeno da urade

  • 0
kajri irving Foto: twitter/NBA Central

Pandemija korona virusa koja je pogodila svet pozvala je i sve aktere sporta na oprez i na strogo poštovanje rigoroznih mera svuda i u svakom trenutku, pa su tako igrači uskraćeni na jedan od najlepših momenata koji mogu da se vide na utakmicama - razmene dresova.

Svu surovost mera na svojoj koži su osetili plej Bruklina Kajri Irving i centar Majamija Bem Adebajo nakon meča ta dva tima, posle kojeg su jedan drugom želeli da poklone dres. Međutim, ćelavi muškarac iz obezbeđenja Majamija je primetio šta ova dvojica imaju na umu, da su već krenula na razmenu dresova, pa je Adebaja sklonio od Irvinga i jasno mu stavio do znanja da to ne sme da radi.

Na kraju krajeva, Adebajo, i vrlo verovatno Majami, bi bili novčano kažnjeni da se razmena desila, ćelavi bezbednjak je to imao na umu pa je pravovremeno odreagovao.

Upravo je Majami prvi klub u NBA koji je otišao korak napred kada je reč o borbi protiv korona virusa, odnosno njegovoj detekciji kod navijača, pošto je angažovao specijalno obučene pse da ubuduće nanjuše nosioce virusa na ulazu u halu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA