≫ 

Vanesa na godišnjicu tragedije objavila emotivno pismo koje je dobila od Đijanine najbolje drugarice

Supruga Kobija Brajanta i dalje ne može da preboli pogibiju muža i ćerke

  • 0
Vanessa Bryant Foto: Tanjug/AP

Vanesa Brajant, supruga tragično nastradalog bivšeg košarkaša Kobija, objavila je na godišnjicu pogibije muža i njihove ćerke dirljivo pismo koje je dobila od Đijanine školske drugarice.

Kobi i Đijana nastradali su tragično 26. januara u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji, a Vanesa i danas ne može da sakrije tugu i bol s kojim se nosi.

- Danas sam dobila jedno od najlepših pisama od Obri, jedne od najboljih Đijaninih drugarica. Volim te Obz (kako te je moja Điđi zvala). Hvala ti puno na divnim sećanjima na moju Điđi i to što si mi omogućila da to podelim na mom profilu. Moja Điđi je bila neverovatna i iskreno cenim tvoje dirljivo pismo. Mnogo te je je volela.

- Nedostaju mi moja devojčica i Kob, puno. Nikada neću razumeti zašto se tragedije događaju tako divnim i dobrim ljudskim bićima. I dalje sve deluje nerealno. Kob, dobri smo bili. Điđi, mama je i dalje ponosna na tebe. Volim te - napisala je Vanesa uz fotografiju pisma koje je dobila.

Video: Vanesa Brajant jecajući pričala o Kobiju i Điđi: Dragi brini o našoj bebi, a ja ću o ostalima!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA