≫ 

Kako Jokić troši svoje milione: Mnogo je dao za "zver" u garaži, ali najviše para je ostavio u štali

Somborac bi već 2022. godine mogao da postane najplaćeniji košarkaš svih vremena, pa bi imao novca napretek za sve što voli

  • 34
Nikola Jokić konji i kola

Foto: MN Press,Nikola Tomić, Youtube/AURUM International

Nikola Jokić je na dobrom putu da postane najplaćeniji košarkaš svih vremena, pošto bi već u 2022. godini mogao da potpiše supermaks ugovor, koji bi mu za narednih šest godina doneo neverovatnu zaradu od 260 miliona dolara.

Jokić će s tim novcem postati najplaćeniji košarkaš svih vremena, a trenutno najjaći ugovor ima Demijen Lilard, koji za šest sezona ima zagarantovanih 257 miliona dolara.

Podsetimo, Jokić već sada ima petogodišnji ugovor koji je potpisao 2018. godine vredan 148 miliona dolara.

Ukoliko ove sezone nastavi da igra ovako kako trenutno igra, gde je statistički jedan od glavnih kandidata za MVP titulu, nema sumnje da bi Jokić uskoro mogao dodatno da poveća svoje bogatstvo.

Iako je Nikola skroman momak, koji ne voli previše da se eksponira u javnosti i kome je njegov rodni Sombor omiljeno mesto, i on ima određene stvari za koje ne žali da uloži novac.

Mercedes Brabus G63 AMG

 

Nedavno se Jokić počastio skupocenim unikatnim mercedesom koji vredi oko 250.000 evra. Ima 4.000 kubika i 800 konjskih snaga, a do 100 km/h ubrzava za 4,1 sekundu iako je težak 3.2 tone.

Sat Hublot Big Bang Unico King Gold

 

Jokić je tokom boravka u Srbiji pred start nove NBA sezone viđen sa skupocenim satom na ruci. U pitanju je model Hublot Big Bang Unico King Gold, čija je cena oko 33.000 evra. Sat je izrađen od skupocenih materijala kao što su 18-karatno roze zlato, kože aligatora, kaučuka, nerđajućeg čelika titanijuma crno-pozlaćene kopče...

Putovanja sa suprugom Natalijom

 

Takođe, Nikola i njegova supruga Natalija mnogo vole da putuju i posećuju mnoga mesta zajedno, širom Amerike, ali i van nje, što se može videti po njenim slikama na Instagramu. Jokiću Sombor jeste idealno mesto za odmor, ali ima i mnogo fotografija sa drugih mesta u Srbiji, ali i plaža u Meksiku, Kaliforniji, kao i drugih znamenitih prirodnih lepota, pre svega u SAD.

Ergela konja u Somboru

 

Ipak, ono za šta Jokić troši najviše novca, jeste i njegova velika ljubav - konji. Često i sam provodi vreme u štali, čisteći je za svoje ljubimce. Prema poslednjim dostupnim informacijama, koje nam je prilikom posete Somboru i reportaže sa trke Jokićevih konja na leto 2019. godine otkrio njegov otac Branislav, porodica Jokić ima ergelu od pet trkačkih konja, a planira i veliku investiciju u hipodrom u Somboru koja se kreće do milion evra.

Cena vrhunskog konja može da dostigne i cenu od 15.000 evra, a najskuplji ikada koji je prodat Japancima iz Srbije dostigao je i neverovatnih 300.000 evra. Konji su u svetu ozbiljan biznis, pa tako i Tomas Miler koji poseduje tri konja, ima biznis tako što prodaje semenu tečnost svojih konja, koja se kreće do 1.600 evra.

Video: Kako je Nikola Jokić zavoleo konje?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙂

    27. januar 2021 | 14:59

    Živ bio!

  • ssss

    27. januar 2021 | 17:53

    Meni je ovo tako dobro. Em Srbin, em najbolji, em zaradjuje. Ma bravo majstore, zelim ti sve najbolje u zivotu.

  • Febo

    27. januar 2021 | 15:17

    Bravo Nikola,ti si najbolji ambasador svoje zemlje u Americi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA