≫ 

Džejms završio priču sa CSKA? Amerikanac van tima već pet dana zbog niza incidenata

Sjajni košgeter do dlajeg je suspendovan, a vrlo verovatno će Moskovljani sa njim raskinuti ugovor

  • 5
majk džejms Foto: MN Press

Ruski košarkaški klub CSKA suspendovao je do daljeg svog najboljeg igrača Majka Džejmsa zbog niza incidenata i svi su nagoveštaji da je Amerikanac završio karijeru u ovom evroligašu.

Moskovljani su suspendovali Džejmsa još pre pet dana, odmah nakon meča sa Fenerbahčeom i poraza od turskog tima, i to zbog incidenta u svlačionici, navodno zbog burne svađe i sukoba sa trenerom Itudisom.

S obzirom na to da Džejms nije bio na spisku putnika za Berlin, gde CSKA u sredu igra sa Albom, moskovski klub se oglasio i pojasnio situaciju sa sjajnim košgeterom.

- Na dan 22. januara, posle meča sa Fenerbahčeom, dogodio se incident u svlačionici ekipe u kojem je učestvovao Majk Džejms. Zbog toga, klub je doneo odluku da ukloni igrača sa treninga i utakmica - stoji u saopštenju CSKA.

Konačnu odluku o definitivnom statusu Džejmsa klub će doneti u narednim danima, kao i pojašnjenje situacije u vezi sa njegovim putem u SAD na sahranu svom dedi.

Džejms je pre nekoliko dana na društvenim mrežama izrazio nezadovoljstvo što ga CSKA nije pustio da prisustvuje sahrani svog dede.

Takođe, kako navode pojedini ruski mediji, psolednji incident koji se dogodio u svlačionici nakon meča sa Fenerom, nije Džejmsov prvi u klubu. On je, prema pisanju medija, pre izvesnog vremena fizički napao saigrača Toka Šengeliju na treningu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA