Budućnost traži novog trenera, Mijović podneo ostavku posle neubedljivih partija ekipe

Podgoričani su u poslednjem meču poraženi od Virtusa 22 poena razlike

  • 2
petar mijović Foto: MN Press

Trener podgoričke Budućnosti Petar Mijović je doneo odluku da se povuče sa mesta šefa stručnog štaba Podgoričana, objavio je taj klub.

U saopštenju se navodi da je Mijović ovu odluku doneo "smatrajući da je u interesu kluba to najbolje rešenje u ovom trenutku, sa željom da se tim vrati na pobednički kolosek i uloži maksimalalne napore i postigne što više u ovoj takmičarskoj sezoni".

- Budućnost Voli, klub u kojem sam dodatno napredovao u karijeri i usavršavao trenerske veštine, doživljavam na poseban način. Moja odluka je rezultat dubokog promišljanja i želje da interese kluba stavim ispred ličnih. Zahvaljujem predsjedniku Budućnost Volija i Upravi kluba na ukazanom poverenju. Bila mi je čast predvoditi abaligaškog šampiona. Zahvaljujem se timu i svim zaposlenima u klubu na dosadašnjoj saradnji i toplo pozdravljam navijače i simpatizere Budućnost Volija -  izjavio je Petar Mijović.

Budućnost se zavalila dosadašnjem treneru na profesionalnom radu i zalaganju za tim.

- Košarkaški klub Budućnost Voli zahvaljuje Petru Mijoviću na velikom doprinosu klubu od 2017. godine do danas, kao treneru u mlađim selekcijama, kao pomoćnom treneru i kao glavnom treneru našeg prvog tima. Želimo mu uspješan nastavak karijere, vrata Budućnost Volija će za njega uvijek biti otvorena i u nama će uvek imati iskrene prijatelje.

Budućnost posle tri meča u Top 16 fazi Evrokupa iam skor 1-2, a u ABA ligi 11-3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    28. januar 2021 | 08:44

    abaligaski sampion? kada bre?

  • nibrS

    28. januar 2021 | 12:14

    Svaka čast za ovakav potez... Mnogi bi trebali na njega da se ugledaju i bar jednom u životu preuzmu odgovornost...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA