≫ 

Jedna od boljih partija Pokuševskog i slavlje Oklahome, Bobi i Luka videli Jutinu hobotnicu

Boban Marjanović je ušao sa klupe Dalasa i upisao jedan skok za manje od dva minuta provedenih na terenu

  • 0
Aleksej Pokuševski Foto: AP/Tanjug

Košarkaši Oklahome savladali su u noći između srede i četvrtka na gostovanju Finiksu slavili sa 102:97 uz solidnu partiju Alekseja Pokuševskog koji je ponovo među Tanderima dobio dobru minutažu i vreme da pokaže šta zna.

Pokuševski je proveo nešto više od 22 minuta na terenu i ubeležio sedam poena (2/4 za dva i 1/4 za tri), četiri skoka, dva asistencije, jednu ukradenu loptu i čak tri blokade.

On je bio zaista od velike pomoći Horfordu i Gildžius Aleksandru koji su sa po 21 ubačenim poenom predvodili Oklahomu do pobede protiv Finiksa koji je u svojim redovima ima upravo perjanicu Tandera Krisa Pola koji sa 32 poena ipak nije mogao sam da pogura Sanse do trijumfa.

Luka Dončić je prikazao dobru igru protiv Jute, ali to su "džezeri" totalno zasenili pobedom nad Dalasom 116:104. Slovenački superstar je ušao u košgeterski okršaj sa Klarksonom, pa sa 30 imao jedan poen manje od protivnika.

Ipak, Klarksona je ispratio Rudi Gober koji je sa 29 poena i čak 20 skokova bio prava hobotnica domaće ekipe, tako da Maveriksi nisu imali šta da traže protiv trenutno vodeće ekipe na Zapadu.

Boban Marjanović je ušao sa klupe Dalasa i upisao jedan skok za manje od dva minuta provedenih na terenu.

Indijana je bila bolja od Šarlota na gostovanju sa 116:106, Sakramento je takođe osvojio gostujući teren u Orlandu sa 121:107, kao i Bruklin protiv Atlante nakon produžetka 132:128.

Kavalirsi su u Klivlendu nadjačali Detroit sa 122:107, Filadelfija je savladala aktuelnog šampiona Los Anđeles Lejkerse sa 107:106, dok je Milvoki bio dobar na gostovanju Torontu u Kanadi 115:108. Golden Stejt nije imao problema sa Minesotom na svom parketu 123:111, kao ni Nju Orleans protiv Vašingtona 124:106, dok je San Antonio u jednom tesnom meču porazio Boston sa 110:106.

Video: Sudar srpskih titana: Jokić prodao Bobiju dobru fintu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA