Lepo čovek da se ubije: Daje 35 poena po utakmici, ekipa niže poraze i najgora je u ligi

Bredli Bil prolazi kroz košmarnu sezonu

  • 2
bredli bil Foto: twitter/bleacher report

Vašington Vizardsi su protekle noći potučeni još jednom ove sezone, 11. put u 14 utakmica i trenutno su najgori tim lige, bez naznaka da skoro mogu izaći iz košmarnog niza. Ipak, iz redova ovog tima stiže daleko najbolji košgeter lige, što naravno nije nimalo utešna činjenica po navijače - naravno u pitanju je Bredli Bil koji verovatno igra sezonu karijere o čemu govore i njegove poenterske brojke od starta ove takmičarske godine.

Bil je i u poslednjem uelu, protiv Pelikansa, bio neverovatan, postigao je 47 poena, čak ni taj rafal nije bio dovoljan da donese prevagu, što iznova frustrira Bila, jer se stiče utisak da i kad bi digao prosek na 60 poena po meču, ishod bi bio isti - Vizardsi bi nastavili da gube.

Inače, Bilov ovosezonski rekord je 60 poena koje je ubacio Filadelfiji. Pogađate, i taj meč Vašington je izgubio. Zapravo su gotovo sve utakmice Vizardsa ove sezone nalik jedna drugoj: Bil "ubija" protivnike, ali ekipa redovno gubi.

Naravno, važno je napomenuti ovde da je Vašington nekoliko mečeva, kao i ovaj poslednji sa Pelikansima, što zbog povreda, što zbog kovid protokola, igrao desetkovan, bez čak osmorice igrača, uključujući udarne igle poput Vestbruka, Bertansa, teško povređenog Tomasa Brajanta, ali i još nekoliko važnih igrača.

Otud frustracija i očaj posle svakog meča na licu najboljeg košgetera lige (35 poena u proseku).

- Teško je. Neću sad ovde da sedim i da izgledam naivno... Želimo pobedu, ja je želim. Zato sam ostao u Vašingtonu. Želim da pobeđujem. Zaključio sam da je ovo mesto gde mogu da pobeđujem - rekao je posle meča Bil, utučen, poražen.

- Teško je. Propla godina je bila kakva je bila. Mnogo momaka je bilo povređeno. Vol je otišao. To je bila trula godina. Kovid je udario. Ove godine je ista stvar. Kao da smo u mini-balonu izvan balona. Nema navijača, nema ničega, nema treninga. Teško je  - kaže Bil, čiji je dugogodišnji saigrač Džon Vol otišao u Hjuston u zamenu za Rasela Vestbruka.

Na kraju, Bilovi saigrači se trude, ali ne pomažu mnogo da se situacija popravi što pokazuje i ovaj primer. Jednostavno, ekipa će početi da pobeđuje tek kada bude kompletirana, jer jedan superstar i nekolicina prosečnih igrača daju jedan sasvim prosečan tim - trenutno najgori u ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam

    28. januar 2021 | 16:50

    Ne moze on da ubaci koliko oni prime, najgora odbrana u ligi.

  • Cure

    28. januar 2021 | 18:43

    Idi brate negde i za manje pare u ozbiljniji klub koji se bori za plejof titulu fenomenalan si igrac

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA