Nastavlja se čistka u Partizanu: Još jedan košarkaš crno-belih dobio ispisnicu

Nastavlja karijeru u Turskoj, ali ne u Bursi kako se najavljivalo

  • 17
Stefan Janković Foto: Marko Jovanović

Košarkaškl klub Partizan nastavlja čistku svojih redova posle lošeg početka sezone, a iz Humske stiže vest da će još jedan košarkaš napustiti crno-bele. Radi se o Stefanu Jankoviću koji će karijeru nastaviti u Turskoj.

Prema informaciji MOZZART sporta, krilni centar je postigao dogovor sa Bahčešehirom. Ostalo je još samo da se papirološki odradi posao pa da se transfer ozvaniči.

Janković se prošlog leta vratio u Partizan iz SAD-a, jer ga je tadašnji trener Vlado Šćepanović video u svojim planovima.

Odradio je kompletne pripreme, ali je dolaskom Saše Filipovskog ubrzo izgubio status prvotimca. Bahčešehiru je hitno potreban krilni centar, pa je dogvor s Partizanom brzo postignut.

Pre izvesnog vremena se pisalo da će Janković karijeru nastaviti u Bursi kod Dušana Alimpijevića, ali očigledno da do dogovra nije došlo.

Pre Jankovića, Partizan je prošle nedelje otpustio i Kodija Milera Mekintajera, a nešto ranije i Nemanju Gordića koji je otišao u Mornar iz Bara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zulender 2

    30. januar 2021 | 13:39

    Kako su glodari pali u trans kada je safet dosao u igokei! Lozili se i ljubili limara a sada teraju i safeta i limara!!!

  • фебо

    30. januar 2021 | 17:26

    Gasi ha,ha.gasi ha,ha,ha.gasi ha,ha,ha,ha

  • Mickex

    30. januar 2021 | 16:31

    Ko zatrazi platu,dobije ispisnicu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA