≫ 

Teo i Marković držali čas u Morači, Virtus na 4-0, deluje kao evroligaš u Evrokupu

Miloš postigao 26 poena protiv Budućnosti, Stefan upisao čak 13 asistencija

  • 8
miloš teodosić Foto: MN Press

Italijanski Virtus potvrdio je prvu poziciju u Grupi G Top16 faze Evrokupa još jednom autoritativnom pobedom protiv Budućnosti, ovaj put u Podgorici, rezultatom 99:89, za nastavak perfektnog niza.

Bila je ovo četvrta pobeda Đorđevićevog tima u ovoj fazi, iz četiri utamice, za potvrdu plasmana u naredni krug takmičenja u kojem, sada je to jasno, Virtus figurira kao najjači kandidat da ode do samog kraja, do finala, titule i na kraju Evrolige.

Fenomenalnu partiju u sredu uveče u "Morači" pružio je Miloš Teodosić, bio je daleko najbolji akter meča sa 26 poena (7/8 za dva, 3/8 za tri, 3/3 za jedan), 4 skoka i 4 asistencije, potvrdio klasu i praktično sam rešio pitanje pobednika.

Bio je izuzetno motivisan protiv tima Dejana Milojevića od samog starta, već do poluvremena je sakupio 16 poena, a u nastavku u istom ritmu nastavio da muči odbranu domaćeg tima.

Sa tako raspoloženim Teodosićem, gostima nije ni trebala pomoć skorašnjeg NBA pojačanja Belinelija, koji je igrao tek šest minuta i upisao dva poena.

Najveću podršku Teo je imao u Stefanu Markoviću koji je takođe bio izuzetno motivisan, pa je meč završio sa 7 poena, 7 skokova i čak 13 asistencija, sa drugim najboljim indeksom korisnosti u pobedničkoj ekipi, 20.

Od ostalih najzaslužnijih za trijumf, Vims je dao 14 poena, a Gembl 10.

Milojevićev tim predvodili su stranci, Kobs sa 17 poena, Vims i Edžim sa po 16, a njima uz rame bio je i Nikola Ivanović koji je ovog puta imao 14 poena na svom kontu.

Budućnost posle četiri meča ima skor 1-3, čeka epilog duela Burg (0-3) - Cedevita Olimpija (2-1), posle kog čće biti jasnije sa kolikim šansama za prolaz dalje Podgoričani čekaju preostala dva kola.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pex

    3. februar 2021 | 21:05

    Evroligas u evrokupu a u italijanskoj ligi jacine KLS, 5. Klub miljama daleko od istog milana koji u svojoj istoriji ne moze zvezdu da dobije.

  • Cure

    3. februar 2021 | 22:28

    Niste jos naleteli na mocne glodare polakoo..xexexee

  • Rm

    3. februar 2021 | 23:04

    Spasila ih korona prosle god

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA