Odložen derbi ABA lige, pod znakom pitanja i duel između Krke i Crvene zvezde!

Korona ozbiljno poremetila raspored za 18. kolo regionalnog takmičenja

  • 9
Kosarka, aba liga, KK Crvena zvezda, Mega Foto: MN Press

Kasno sinoć stigla je vest da na parket večeras neće istrčati košarkaši Borca i FMP-a u Čačku zbog sumnje na zarazu koronom u taboru tima iz Železnika, a danas iz Slovenije stiže vest da je u timu Cedevita Olimpije zaražen jedan igrač, zbog čega je iz predostrožnosti odložen derbi meč protiv Budućnosti u Podgorici.

ABA liga je kratko u saopštenju napisala da će se novi datum odigravanja odrediti što je pre moguće, ali nije naglasila koji košarkaš je zaražen. Tu informaciju nemaju ni slovenački mediji, ali zato RTV Slovenije naglašava da je moguće da ovo nije kraj odlaganjima susreta 18. kola.

Naime, pod velikim upitnikom je i susret između Krke i Crvene zvezde u Novom Mestu zbog višestrukog zaražavanja u timu iz Beograda, zbog kojeg je već odložen okršaj sa Žalgirisom u okviru Evrolige. Slovenački mediji naglašavaju da su šanse da se duel odigra male.

Ako bi se to desilo, to bi značilo da će preostati samo tri duela na programu ovog vikenda – meč u Beogradu između Partizana i Igokee, potom dvoboj Mege i Mornara, takođe u glavnom gradu Srbije, te hrvatski okršaj između Splita i Zadra na „Gripama“. Ako i tu korona ne uplete prste.

Video: Nikola Jokić imao najluđu odbranu u okršaju sa Kraljem: Boks iza glave i lopta na drugu stranu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    5. februar 2021 | 11:54

    Opet odlaganje,a kada je Partizanu odlozen protiV FMP,napuniste stupce,dok sada cute.

  • srecko je vas spas

    5. februar 2021 | 14:17

    Odgadhaju da bi posle sudijama bilo lakse, kako da se namjeta, nadaju se kao i prosle godine kad su kukavicki sto je njihova odlika odbili da putuju u podgoricu bili peti i na kraju prvaci,,,to vam je ova srpska sramota koje se stide svi posteni..al sta da se radi...trajace jos malo pa onda dolazi srecko KATANAC

  • Jovo

    5. februar 2021 | 12:51

    Uvek se politika CIGANA favorizovala. Oni uvek u pravu kad nesto urade. Nepravda. Selektivnost u vestima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA