Možda je vreme da se vrati u Zvezdu? Dušan Ristić ponovo dominira, upisao dabl-dabl za Avtodor

Njegov tim je ipak poražen protiv Uniksa iz Kazanja

  • 5
dušan ristić Foto: MN Press

Preselio se Dušan Ristić iz Italije u Rusiju negde na polusezoni, ali nije „zaboravio“ kako se igra! Srpski košarkaš je danas u porazu svog Avtodora iz Saratova imao veoma zapažen učinak, ali kao što smo pomenuli, nije uspeo da povuče tim ka pobedi protiv raspoloženog Uniksa – 97:110.

Naš košarkaš je danas upisao 14 poena i uz to je dodao 10 skokova, ali nije bio najefikasniji u svom timu. Dva košarkaša imala su bolji poenterski učinak – Klavel je upisao 31 poen, dok je Mejson dodao 16 poena. Uprkos porazu, Ristić je pokazao da će biti kapitalno pojačanje u nastojanju Avtodora da se domogne plej-ofa VTB lige.

On je prethodno nastupao u Breši, a na početku sezone bio je na pragu povratka u Crvenu zvezdu. Ipak, do tog transfera nije došlo, a Ristić je zbog pandemije koronavirusa kasnio i na pripremni period u Italiji. Kada se to razrešilo, pokazao je zbog čega je došao u klub iz Serije A.

Njegov Avtodor u narednom kolu gostuje u Nižnjem Novgorodu, što će biti odlična prilika da se upiše pobeda protiv direktnog konkurenta u borbi za plej-of. U preostala dva duela danas u VTB ligi, estonski Kalev je šokirao CSKA iz Moskve, dok je Zenit lako pobedio Cmoki iz Minska.

Video: Stanković: Teško gostovanje u Pazaru, najvažniji bodovi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA