≫ 

NBA liga oduzela skok Jokiću i prekinula dabl dabl niz, trener poručuje: "Statistika ga ne zanima"

Statističari utvrdili da jedan skok ne pripada Nikoli pa mu je oduzet

  • 1
nikola jokić Foto: Tanjug/Ap

NBA liga je van terena prekinula fantastičnu dabl-dabl seriju Nikole Jokića!

Srpski as je na svakoj od do sada odigrane 24 utakmice upisao dabl-dabl i išao je ka rekordu Bila Voltona i 34. uzastopna dabl-dabl učinka od početka sezone.

Ipak, taj niz Nikole Jokića je sada prekinut za “zelenim stolom”.

Naime, u najnovijem izveštaju NBA liga je obrisala Jokiću jedan skok protiv Los Anđeles Lejkersa pošto su utvrdili da ne pripada njemu.

Nikola je protiv Lejkersa odigrao najlošiji meč sezone - imao je 13 poena i 10 skokova, ali je ipak uspeo da oduševi "kralja". Prema poslednjim informacijama, kako prenosi B92, Jokić je na tom meču imao 13 poena i devet skokova i niz je prekinut!

- Očigledno je da Nikola ima sezonu MVP kalibra. Ono što volim kod Nikole je to što je on prava definicija nesebičnosti “, rekao je Malone posle meča. „Ne brine o svojoj statistici, nije„ lov na MVP “. Samo želi da pobedi. Izgubili smo tri utakmice zaredom i činjenicu da on ide i ima 12 poena, 12 asistencija i šest skokova i dobili smo utakmicu. Odličnog je raspoloženja i srećan je. I to je iskreno. To je on. I ja to volim. Kada vaš igrač franšize oliči ko ste i kome težite, sa stanovišta trenera, imate priliku da napravite velike stvari - rekao je Majk Meloun trener Denvera.

Srpski centar ove sezone beleži prosek od 26,9 poena, 11,3 skokova i 8,6 asistencija.

Video: Nikolin 23. dabl-dabl u sezoni nedovoljan Denveru protiv Milvokija: Pa, ne može Jokić sve sam!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA