Zvezdin "ministar odbrane": Pogledajte kako je Lazić ukrao loptu Pejdžu i šokirao Partizan

Kapiten crveno-belih "desnicom" doneo svom timu borbu za "Žućkovu levicu"

  • 14

Crvena zvezda je posle neverovatne drame u polufinalu Kupa Radivoja Koraća eliminisala Partizan i zakazala bitku za trofej sa Megom u nedelju od 21.00, posle ukradene lopte Branka Lazića u poslednjim sekundama meča.

Iako je Partizan vodio gotovo tokom celog meča, crveno-beli su u poslednjoj četvrtini uspeli da preokrenu, viđena je rezultatska klackalica i igralo se na jednu loptu.

Rešavala su slobodna bacanja, a igrači crveno-belih su u tim momentima bili precizni. Partizan je imao osam sekundi za poslednji napad, a odgovornost je preuzeo Markus Pejdž. Međutim, Amerikanac sa srpskim pasošem nije iskontrolisao loptu, to je iskoristio Branko Lazić, Zvezdin kapiten i "specijalac" za odbranu, koji se preporodio od dolaska Dejana Radonjića.

Uspeo je da "ukrade" loptu Pejdžu, a lopta je na kraju završila u autu posle konfuzije, ali je ostalo samo 0.1 do kraja i Partizan više nije imao prilike da se vrati u meč.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA