≫ 

Trenutak za istoriju: Danilović predaje "Žućkovu levicu" kapitenu Zvezde i grli Dejana Radonjića

Predsednik KSS dodelio pehar Kupa Radivoja Koraća Branku Laziću, a onda srdačno čestitao treneru crveno-belih

  • 8

Crvena zvezda je osvojila svoj jubilarni 10. Kup u istoriji. Četiri godine su crveno-beli čekali na "Žućkovu levicu", koja se vratila u tribine na Malom Kalemegdanu posle pobede nad Megom u finalu od 73:60.

Posle pobede, Dejan Radonjić je bio emotivan u izjavi za TV Arena sport, rekavši da su mnogi otpisali Zvezdu pre Kupa zbog situacije sa korona virusom, ali da na Zvezdu uvek mora da se računa.

I tokom slavlja je Radonjić bio opušteniji, što je retkost kada je on u pitanju, jer su navijači uglavnom navikli da ga gledaju u ozbiljnom izdanju. On se očigledno opušta samo kada se osvoji trofej, ali ni to ne traje dugo, jer je već u ponedeljak najavio pripremu za meč protiv Borca u ABA ligi.

Predsednik KSS, Predrag Danilović dodelio je na kraju ceremonije pehar kapitenu Zvezde Branku Laziću, koji je bio jedan od najzaslužnijih za plasman u finale posle ukradene lopte Partizanu u završnici polufinalnog meča.

Danilović je inače bio dugogodišnji predsednik KK Partizan i legenda ovog kluba, ali mu očigledno nije problem da sportski čestita sa pozicije koja od njega zahteva neutralnost, pa je tako srdačno izgrlio Dejana Radonjića nakon što je dodelio pehar Laziću.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Pogledajte i najjače fotke slavlja posle finala Kupa i Zvezdinog trofeja:

Video: Radonjić emotivan posle Kupa: Mnogi nisu ovo očekivali od nas, ali na Zvezdu uvek morate da računate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neske

    15. februar 2021 | 00:13

    Svaka cast za gest Danilovica.Takvo ponasanje treba da postane praksa u nasem sportu.Cestitke Zvezdi na osvojenom trofeju!!!

  • Topola

    15. februar 2021 | 09:08

    Neveruj partizanu i komunisti I kada darove donosi !!!!!!!!!

  • Djile

    15. februar 2021 | 08:21

    Mogao je i cika Vlasta nama ne smeta. Bitan je trofej. Danilovic je predsednik saveza i u skladu funkcije mora da se ponaša. Napred Zvezdooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA