Dončić džaba brojao do 44 protiv Portlanda, Klipersi izvukli Lua iz rukava protiv Klivlenda

Na drugoj strani, Demijan Lilard je sa dabl-dablom 34 poena i 11 skokova vodio Portland do pobede

  • 0
Luka Dončić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Dalasa, nakon triler završnice poraženi su od Portlanda sa 121:118, a perjanica Maveriksa Luka Dončić promašio je trojku za produžetak i lični rekord u NBA ligi.

Dončić nije mogao sam. Još jednom. Zvezda Maveriksa je upisala 44 poena uz sedam skokova i devet asistencija, a mogao je još jednom trojkom da obori lični rekord, i to u fantastičnom momentu kada je njegov tim bio nadomak produžetka, ali je promašio.

Na drugoj strani, Demijan Lilard je sa dabl-dablom 34 poena i 11 skokova vodio Portland do pobede.

Los Anđeles Klipersi su pokazali još jednom da imaju prilično široku klupu i da im nije problem savladati Klivlend 128:111 i bez vodećih zvezda Pol Džordža i Kavaija Lenarda.

Kao i po običaju, Lu Vilijams je stupio na dužnost i ubacio 30 poena uz 10 skokova, baš zbog čega je i u NBA ligi poznat, da uđe sa klupe napravi totalnu dominaciju. On je bio glavni protagonista u pobedi, a pomogao mu je Markus Moris sa 23 poena, dok je na drugoj strani Sekston bio najefikasniji sa 22 poena.

San Antonio je na gostovanju Šarlotu slavio sa 122:110, Detroit je savladao Nju Orleans sa 123:112, dok je Minesota u uzbudljivoj završnici osvojila Toronto sa 116:112.

Oklahoma je napravila iznenađenje na svom terenu porazivši Milvoki sa 114:109, Finiks je bez problema potukao Orlando sa 109:90. Za kraj programa, Kingsi su u Sakrementu doživeli neuspeh protiv Memfisa 124:110.

Video: Zvezda uzela Kup trofej: Skokovi i odbrana slomili Megu, Davidovac prelomio meč!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA