≫ 

Gradonačelnica Atlante spustila rampu, bez navijača na NBA Ol-Star utakmici

U ovom gradu nisu spremni da preuzmu na sebe bilo kakav rizik

  • 0
NBA, košarka, logo Foto: Tanjug/AP

Neki su se nadali kada su već čuli da će se NBA Ol-Star organizovati da će tamo biti i publike. Međutim, gradonačelnica Atlante je „lupila rampu“ na bilo kakav pomen o navijačima na tribinama, poručivši ljudima da uopšte ne pomišljaju da putuju u ovaj grad.

Ol-Star će moći da se prati samo putem televizije, a Keiša Lens-Botoms, koja vodi ovaj američki grad je tražila od promotera, klubova i barova da ne organizuju nikakve događaje u gradu, a koji su u vezi sa Ol-Star utakmicom. Dodala je da sama NBA liga neće organizovati okupljanja ni na otvorenom prostoru.

Svi su upozoreni da će u slučaju kršenja navedenih pravila biti kažnjeni, jer grad na taj način želi da spreči eventualno širenje koronavirusa. Samim tim, najbolji košarkaši današnjice moraće da se predstave svetu u prilično sablasnim uslovima.

Utakmica je zakazana za 7. mart, a poslednji put je Atlanta bila domaćin ovog događaja još pre skoro dve decenije, odnosno 2003. godine.

Video: TSC-u čist gol nije priznat, ali samo par sekundi kasnije ekipa iz B. Topole stigla je do vođstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA