≫ 

"Oženio se, mršaviji je, više zakucava": Jedan od najboljih šutera lige oduševljen Jokićevim igrama

Si Džej Mekalum je imao šta da kaže na temu neverovatnih partija nešg centra

  • 2
Nikola Jokić Tanjug

Srpski košarkaš Nikola Jokić polako postaje "tema broj jedan" u NBA. Kako igra, šta radi na terenu, to i ne čudi, pa sve češće možemo čuti da je Somborac nezaobilazan u svakoj priči o najboljim pojedincima lige, kandidatima za MVP.

O Jokiću su pričali i poznati američki novinar Bil Simons i bek Portlanda Si Džej Mekalum u podkastu kod Simonsa, a jedna od tema njihovog razgovra bio je upravo lider Nagetsa.

- Oženio se, izgleda mršavije, više zakucava - kazao je Mekalum tokom razgovora sa Simonsom.

Simons je na konstataciju beka "pionira" kazao je da centar naše reprezentacije i Denver Nagetsa uvek zna šta želi da uradi i da je to "uvek dobra odluka". Bek šuter Portlanda se složio u toj oceni, te se osvrnuo na Jokića i njegov nedavni duel sa francuskim igračem Rudijem Goberom koji nastupa za Jutu Džez.

- On je poseban i zanimljivo mi je da gledam "evropsku svađu". To je kao kada igraš protiv nekoga sa kim si odrastao u istom kraju i mrziš ga. Kada god Evropljani igraju jedni protiv drugih, ne znam da li je to manir da je moja zemlja je bolja od tvoje, ili sam bolji od tebe, ali tu utakmicu sa Rudijem je shvatio malo lično - kazao je Mekalum.

Simons se nadovezao na to i istakao da sličan pristup prema nekim protivnicima ima i Mekalomov saigrač, Jusuf Nurkić.

- Svi ga imaju. Rukovaće se i pričaće drugim jezikom na početku utakmice, a onda kreću da "lete laktovi" i psovke. Posle utakmice će da se rukuju i da se dogovaraju šta će da rade posle. Ali, način na koji je tada igrao (Jokić), bilo je veoma lično - istakao je Mekalum.

Video: Dejvis morao van terena posle duela sa Nikolom, čekaju ga pregledi: Jokić baš donosi tugu Lejkersima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA