O'Brajant zvanično napustio Zvezdu i već našao novi klub!

Amerikanac se preselio u Tursku

  • 4
Džoni O'Brajant Foto: MN Press

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Džoni O'Brajant pojačao je turski Turk Telekom - ekipu koja igra FIBA Ligu šampiona!

O' Brajant sa Zvezdom nije bio od osvajanja Kupa Srbije, da bi u međuvremenu zatražio i raskid ugovora.

- To su interne stvari klupske, koje treba da se rešavaju. On je dao značajan doprinos osvajanju Kupa u Novom Sadu, ali stvari su takve da imamo oklolnosti kakve imamo i da imamo situaciju sa igračima koji su odsutni zbog korone - rekao je Dejan Radonjić nedavno.

O'Brajant je za Zvezdu odigrao 16 mečeva u Evroligi i u proseku je beležio 11.3 poena i 5.2 skoka po meču, dok je u ABA ligi imao 10.6 poena i 5.3 skoka po meču na sedam odigranih utakmica.

U međuvremenu je biuo i suspendovan od strane Radonjića na 10 dana, ali je vraćen pred odlazak na turnir Kupa s obzirom na to da su crveno-beli imali problema sa koronom i da petorica igrača nisu mogli da igraju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    21. februar 2021 | 12:23

    Vrlo interesantno. Interne stvari kluba, ali sa tuđim parama. Očajna sezona u EL. Dno tabele a najvljivao se napad na EL ma šta to značilo. Titula u ABA ligi će verovatno ostati san, talenti nisu ni ove sezone razvijani... Totalni diletantizam po pitanju bođenja kluba, od izbora trenera, kašnjenja u kompletiranju tima, rušenju i onog što je bilo dobro. Bez trunke odgovornosti i samo alibi varijanta. Zna se bez koga i bez čije pomoći iz pozadine ne bi bilo ni dinara u Zvezdi, ali i u Parzizanu. Pitanje je samo zašto država trpi diletante na čelu naša 2 najveća kluba. Privatizacija je jedino razumno rešenje. Onaj ko ulaže pare treba i da odlučuje, a ne da imamo ovakvo licemerje. Odavno je vreme da naša klupska košarka pređe na sledeći nivo. Ovo više nema nikakvog smisla, niti su tu rezultati, niti se razvijaju mladi igrači...

  • istinu u oci

    21. februar 2021 | 12:15

    Da ahvatio je u kakav brlog je dosao..sta je rekao na odlasku..ne mogu igrati namjetene meceve , to mene ne zanima..ja se bavim sportom a ne politikom..dovidjenje i pocnite se baviti i vi pravim takmicenjem, mozda se tad vratim

  • Rasomon

    21. februar 2021 | 20:53

    Misljenja sam da je O Brajant dobar kosarkas samo ga je trebalo poduciti da smanji broj nerezonskih suteva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA