≫ 

Radonjić: Nemam šta da zamerim igračima

Trener crveno-belih svestan je situacije u timu

  • 12
dejan radonjić Foto: MN Press

Dejan Radonjić, trener Zvezde bio je kratak, posle poraza od Žalgirisa. Crveno-beli su u Kaunasu poraženi sa 75:62 u zaostalom meču Evrolige.

- U našim okolnostima, bez toliko igrača, odigrali smo vrlo solidnu utakmicu, sa dobrim stvarima i greškama. Na kraju, naš napad u drugom poluvremenu nije bio dovoljno dobar da odigramo čvrsto i imamo šanse za pobedu.

- Ali nemam previše toga da kažem svojim igračima, jer znam sa čim smo imali posla u poslednjih 20 dana bez toliko igrača. Nadam se da ćemo neke od njih vratiti u trenerski proces za nekoliko dana.

Video: Radonjić emotivan posle Kupa: Mnogi nisu ovo očekivali od nas, ali na Zvezdu uvek morate da računate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 5

    23. februar 2021 | 22:33

    MARŠ BRE IZ ZVEZDE

  • Goksi

    23. februar 2021 | 22:22

    Svaki put se obracas navijacima izjavama da nemas sta da zameris igracima a oni gube 7 utakmica za redom. Pa kome ces da zameris?? Mozda ipak sebi da zameris najvise, samo ko ce to nama da kaze kad nema sta da se vama zameri.

  • Sasa Frankfurt

    23. februar 2021 | 22:28

    E bas zbog toga imamo mi tebi da zamerimo i to puno, peti vezani poraz sa tolikim brojem kupljenih stranaca, nisu oni bili bolesni svih 5 utakmica. 4 poena za cetvrtinu, zar nije dovoljno da se sam okrenes i odes ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA