≫ 

Bjelica ponovo zaboravljen među Kingsima, Janis i Kari terorisali protivnike, Klipersi na klackalici

Jeste strašno to što Sakramento ne može da se poveže, a to se nije ni očekivalo protiv Bruklina

  • 0
Nemanja Bjelica Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Sakramenta poraženi su i osmi put u nizu pošto su u gostima nadigrani od strane Bruklina 127:118. Nemanja Bjelica ponovo nije dobio ni sekund prilike u dresu Kingsa i sada se još jedan oblak sumnje nadvio nad sudbinom srpskog košarkaša, da li bi trebalo da ostane u toj ekipi?

Jeste strašno to što Sakramento ne može da se poveže, a to se nije ni očekivalo protiv Bruklina kojem je falio Kevin Durant, ali i bez njega je bio veliki favorit u ovom susretu.

Harden je zasijao sa tripl-dablom (29 poena, 11 skokova i 14 aistencija), a isto toliko poena je sakupio i Brus Braun. Na drugoj strani, Diaron Foks je bio najefikasniji sa 27 poena.

Bjelica je odgledao još jedan susret sa klupe, iako je proteklom periodu dobijao prilično finu minutažu. Prvo je bio zaboravljen, pa vraćen kao bitan šraf u rosteru, a sada je ponovo na margini "kraljeva". Možda je i vreme za trejd, jer ovako nejasnu sudbinu nije zaslužio "profesor".

Janis Antetokumbo je sa 37 poena uz po osam skokova i asistencija predvodio Milvoki do ubedljive pobede nad Minesotom 139:112, a Stef Kari sa isto toliko poena uz po šest skokova i asistencija nije imao milosti u pobedi Golden Stejta nad Njujorkom u gostima 114:106.

Klivlend je u šok završnici slavio protiv Atlante 112:111, Detroit je bio bolji od Orlanda 105:93, dok je Filadelfija potukla Toronto na gostujućem parketu 109:102.

Za kraj programa, Los Anđeles Klipersi su u punom sastavu pokazali da se ne bi smeli otpisati u nastavku, te su sa 135:116 demolirali Vašington u Kaliforniji.

Video: Radonjić uoči Žalgirisa: Da popravljamo situaciju u Evroligi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA