Aleksej Nikolić pre dva dana otišao iz Partizana, danas potpisao u Francuskoj za Gravelan-Dankerk

Slovenački košarkaš će u ovom klubu igrati do kraja sezone

  • 3
Aleksej Nikolić

Foto: Marko Jovanović

Nije Aleksej Nikolić ni ove sezone dobio ulogu u ekipi Partizana. Zbog toga je beogradski klub raskinuo ugovor sa njim i uputio ga da pronađe novu sredinu.

A slovenačkom plejmejkeru nije bilo potrebno puno da dođe do novog kluba. On je tokom današnjeg dana postao član Gravelan-Dankerka, koji nastupa u francuskoj prvoj ligi, a tamo će igrati sve do kraja ove sezone. Dolazak Nikolića je potvrđen i na klupskom sajtu, koji se nada da će Slovenac biti veliko pojačanje za nastavak takmičarske godine.

Inače, u Francuskoj je zbog čitave situacije sa koronavirusom odigrana tek jedna četvrtina prvenstva nakon koje Gravelan-Dankerk zauzima 12. mesto na tabeli sa skorom 4-6, tako da bi u slučaju nešto gorih rezultata u nastavku mogao da upadne i u borbu za opstanak.

Nikolić je ugovor sa Partizanom raskinuo pre dva dana, tako da je kao slobodan igrač mogao da odluči gde želi da nastavi karijeru. On je odigrao jednu sezonu u crnom-belom dresu, posle čega se preselio u Trevizo. Pošto je tamo završio sa pozajmicom, vratio se u Beograd, ali Vlada Šćepanović i Sašo Filipovski mu nisi dali prostor za igru.

Video: Duplantis posle Serbian open mitinga: Osećam da je rušenje svetskog rekorda blizu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dare

    25. februar 2021 | 09:07

    Sta je Ostoja ovo ? Bezanija samo ti ostajes.Mars iz kluba

  • Filip F. K. P.

    25. februar 2021 | 00:51

    A SABOTERI ga drzali nekoliko meseca na klupi. OSTOJA sta uradi sa najvecim klubom BALKANA. Dokle bre vise, sve protera. Dali je to po NECIJI NALOG.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA