Veličković upozorio na veliki problem pred Zadar i Trento: „Krenulo nas je sa povredama...“

Partizan će se sredinom naredne nedelje boriti za četvrtfinale Evrokupa

  • 12
novica veličković Foto: MN Press

Partizan uskoro treba da se vrati obavezama u ABA ligi, a potom i u Evrokupu, gde ima solidne šanse da se nađe u četvrtfinalu, ali iz tabora crno-belih stižu jako loše vesti. Veliki broj igrača je povređen i pod upitnikom je za nastup u narednih nekoliko utakmica.

Među njima su Markus Pejdž, Vil Mozli, Erik Mika i kapiten crno-belih, Novica Veličković koji ima distorziju skočnog zgloba zbog koje treninge samo posmatra sa strane.

- Da je distorzija mala - nije, ali koliko će trajati, ne znam. Nije prijatno... Kad nekog nema, neko drugi treba da uskoči i da pokrije. Najteža stvar za sportistu je da uopšte gleda trening, ali šta je, tu je, ne treba očajavati – rekao je Veličković u razgovoru za klupsku televiziju.

Partizan će se ovog vikenda, tačnije u subotu od 17:00 časova sastati sa ekipom Zadra u ABA ligi. Crno-beli nemaju šanse da se domognu plej-ofa, tako da će im ovaj meč poslužiti kao priprema za ono najvažnije u Italiji protiv Trenta sredinom naredne sedmice.

- Jako bitna utakmica, treba da se proba da se dobije i to je to. Treba biti maksimalno fokusiran da se dobije taj meč. Kako nas je krenulo sa povredama, treba razmišljati samo o prvom sledećem susretu – ističe Veličković.

Podsećamo, Partizanu je u Italiji neophodna pobeda kako bi zadržao realne šanse za plasman u četvrtfinale Evrokupa. U poslednjem kolu, crno-beli na svom terenu dočekuju Metropolitan, koji bi do tada već mogao i da obezbedi prvo mesto u ovoj grupi.

Video: Sporne situacije u Humskoj: i Radnik i Partizan oštećeni za penal

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ixa

    25. februar 2021 | 09:05

    Celu sezonu igrate kao da ste svi povredjeni. Brukate klub.

  • nibrS

    25. februar 2021 | 08:59

    Ubacite Ostoju neka igra centra , a konobar Filipovski Saso pleja

  • Budo

    25. februar 2021 | 09:07

    Jel to pocelo kukanje i za ispadanje iz Evro kupa!? Jako jadno za kapitena kluba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA