Nepravda je "ispravljena": Devin Buker ipak ide na Ol-Star, Entoni Dejvis odustao zbog povrede

Finiks prvi put ima dvojicu košarkaša na spektakularnom meču još od Stiva Neša i Amarija Stodemajera

  • 0
Devin Buker Foto: Tanjug / AP

Možda i pomalo neopravdano je Devin Buker bio izostavljen iz ovogodišnjeg Ol-Star tima Zapadne konferencije. Košarkaš Finiksa od početka sezone igra zaista fantastično, a njegove partije delimično su i razlog zbog kojeg su Sansi visoko kotirani i gotovo da ne strepe za mesto u plej-ofu.

To je samo nastavak svega onoga što smo gledali u „bablu“ u Orlandu, kada je Finiks bio jedini neporaženi tim i za dlaku ispustio mesto među najboljih osam. Tada ih je koštao slabiji start sezone.

Međutim, deluje da je nepravda ispravljena, pošto će se Devin Buker ipak naći na Ol-Star utakmici, zbog toga što je Entoni Dejvis morao da otkaže učešće zbog povrede. Nikada nije lepo kada na ovaj način „upadnete“ na najspektakularniji meč sezone, ali se zvezda Finiks Sansa sigurno neće žaliti.

Inače, ovo je prvi put još od 2009. godine da Sansi imaju dvojicu predstavnika na Ol-Staru. Prethodni put su to učinili Amari Stodemajer i Stiv Neš, a sada se Krisu Polu priključio već pomenuti Devin Buker.

On je do sada prosečno beležio 24,7 poena po utakmici uz 4,3 skoka i 3,8 asistencija. Uz to je imao nestvaran procenat šuta od 50,1%, a sa distance je „pucao“ 38,1%. Da nije otišao na Ol-Star to bi bila treća sezona kako drži prosek postignutih poena iznad 24 poena, a da se nije našao među najboljima, što bi zapravo bio rekord NBA lige.

Video: Pogledajte fintu i strahovito zakucavanje Jokića za konačni pad Portlanda: Kao pored čunjeva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA