Opšta pomama za Gasolovim dresovima, a cena je prava sitnica – 110 evra po komadu!

Navijači pohrlili u klupske prodavnice kako bi dograbili svoj primerak

  • 0
Pau Gasol Foto: MN Press

Velika vest iz košarkaških krugova ovih dana je da je Pau Gasol pojačao ekipu Barselone. Legendarni igrač od Blaugrane isprva nije tražio nijedan cent za nastupe u ekipi, ali je po pravilima Evrolige ipak morao da prima, za njega, simboličnu svotu novca.

A dolazak Gasola se Barseloni višestruko isplatio već sada, pošto su navijači masovno pohrlili u klupske prodavnice kako bi dograbili dres sa brojem 16, koji će Gasol nositi kada se oporavi od povrede skočnog zgloba, koju vuče neko vreme.

Samo nekoliko dana nakon što je potpisao ugovor sa Barselonom, prodato je više hiljada dresova, a pojedinačna cena iznosi 110 evra, što će reći da navijači uopšte nisu štedeli kada su kupovali ovaj suvenir. A tek da pomenemo, Pau će igrati za minimalnih 6.000 evra mesečno. Dakle, gotovo čitavu platu će čelnici Barse moći da mu isplate od same prodaje dresova.

Španski košarkaš rešio je da se vrati u Barselonu, kako bi se nastupima spremio za predstojeće Olimpijske igre u Tokiju. Prethodno je dres Blaugrane nosio u periodu između 1998. i 2001. godine, dakle pre ravno dve decenije. Nakon toga je otišao u NBA ligu, gde je nastupao za Memfis čitavih sedam sezona, odakle je otišao u Los Anđeles Lejkerse, a potom u Čikago, San Antonio i Milvoki.

Video: Fudbaleri Zvezde odradili trening pred Milan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA