≫ 

Šok u Zvezdi: Saša Obradović tužio klub, traži isplatu celog ugovora, čak i bonus za Kup

Problemi za crveno-bele, slučaj pred Komorom za rešavanje sporova pri Evroligi

Saša Obradović Foto: MN Press

Nije se Saša Obradović dugo zadržao na klupi Crvene zvezde. Posle serije loših rezultata, tim sa Malog Kalemegdana odlučio se na rastanak sa iskusnim stručnjakom, a na mesto trenera došao je Dejan Radonjić, koji je tokom prvog svog mandata u Beogradu pravio velika čuda.

Međutim, rastanak Obradovića i Crvene zvezde nije prošao u najboljem tonu, pa je stručnjak odlučio da tuži crveno-bele Komori za rešavanje sporova pri Evroligi. On traži od svog doskorašnjeg kluba da mu bude isplaćen kompletan ugovor za dve godine, kao i bonus za Kup Radivoja Koraća.

Zvezda i Obradović rastali su se posle serije loših rezultata, ali ugovor nije sporazumno raskinut, već je trener ostao na platnom spisku kluba. Stručnjak se u klub vratio letos, pošto je lično platio obeštećenje Monaku da izađe iz ugovora. Sa njim je potpisana dvogodišnja saradnja uz opciju na još jednu sezonu. Međutim, usledila je već pomenuta serija loših rezultata, posle kojih je Saša morao da ode sa klupe.

On je i dalje bez angažmana, ali su se u međuvremenu brojni evropski klubovi interesovali za njegove usluge, tako da će sasvim izvesno Obradović u narednim mesecima ponovo zasesti na klupu nekog tima.

Video: Saša Obradović uz psovke i miks engleskog i srpskog tražio od ekipe da da gas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lemi

    25. februar 2021 | 14:20

    I mnogo vece legende su tuzile svoje klubove pa ne vidim ovde nista sporno,covek imao ugovor u Monaku platio sam obestecenje da bi doso kod nas i mi mu dali otkaz bez pruzene neke vece sanse,tako da ima pravo,nemojte ga pljuvati.

  • Ja sam

    25. februar 2021 | 14:03

    Sale je jako razuman covek, ljudina, veliki profesionalac, ne bi ovo uradio da nema jak motiv. Pitajte postenjacinu covica o cemu se radi.

  • Sasa

    25. februar 2021 | 13:34

    A kada je sam platio obestecenje sto ie otisao iz Monaka onda je to Zvezdi odgovaralo,a sada kada ona treba da ga isplati onda je Sasa problem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA