≫ 

Navijači Panate pali u trans zbog "zaboravljenog" Hrvata, dočekali ga kao da je Lebron Džejms

Hezonja stigao u Atinu

  • 0
mario hezonja

Foto: twitter/eurohoops

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja (25) posle skoro šest sezona u NBA, karijeru nastavlja u Panatinaikosu, što je navijače ovog kluba, grčkog giganta, dovelo do ekstaze, pa su ga čak organizovano dočekali na aerodromu u četvrtak - kao veliku zvezdu!

Hezonja važi za vrlo kvalitetnog košarkaša, no u SAD nije uspeo da iskaže pun potencijal, imao je mizernu minutažu u prethodne tri sezone, otud je i odlučio da se košarkaški vrati u život povratkom u Evropu.

Ne smeta navijačima grčkog kluba previše činjenica da im stiže igrač sa diskutabilnom formom, lako su se "zapalili", čak su ga već prozvali "Super Mario", pa uz neke njegove klipove na navijačkim kanalima se pušta i čuvena melodija iz kultne igrice sa italijanskim vodoinstalaterom. Pamte dobro navijači Panate legendarnog Dina Rađu i Roko Leni-Ukića i trag koji su ostavili u klubu, pa donekle i zbog njih u Hezonji vide novog lidera tima.

Pred aerodromskom zgradom okupilo se otprilike 100-200 navijača "Zelenih" uz standardni vokalno-pirotehnički repertoar za svog novog miljenika.

Hezonja je, podsetimo, tri godine igrao za Barselonu, potom tri za Orlando koji ga je draftovao, a onda je usledila selidba iz tima u tim u samo dve godine: Iz Orlanda je prešao u Njujork, iz Njujorka u Portland, iz Portlanda u Memfis, gde nije ni igrao, pa je dogovorio raskid saradnje.

Konačno, ljubitelji košarke moći će uskoro da gledaju Hezonju posle dugo vremena na parketu.

 

Video: Pogledajte fintu i strahovito zakucavanje Jokića za konačni pad Portlanda: Kao pored čunjeva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA