≫ 

„Da je Kampaco pogodio, svi biste rekli da je sjajan šut“: Jokić brani svog saigrača posle promašaja

Denver je izgubio od Vašingtona posle neizvesne završnice – 110:112

  • 2
Nikola Jokić Foto: Youtube / Printscreen

Denver je noćas ponovo izgubio od Vašington Vizardsa i nastavio da šeta između trijumfa i neuspeha. Kako Nagetsi i dalje igraju toplo-hladno, ne možemo reći da su još uvek sigurni za plej-of i biće im potrebno buđenje ako žele bar da ponove uspeh iz prošle sezone.

Nije Nikola Jokić bio zadovoljan igrom svoje ekipe, kaže da je veoma frustriran zbog samog poraza od Vašingtona u tesnoj završnici.

- Ne znam šta se desilo. Imali smo otvoren šut za pobedu. Zabrljali smo. To što smo izgubili od Vizardsa je verovatno ono što najviše frustrira – rekao je srpski igrač.

On dodaje da ništa ne zamera Fakundu Kampacu, koji se odlučio da šutom za tri poena rešava meč.

- Bila je otvorena trojka. Da je date, svi bi slavili, tako da sada svi mogu da pričaju da je pametnije ići na polaganje. Ali da je Faku pogodio, rekli bismo da je sjajan šut. Mislim da je i to bilo dobro rešenje – ističe Jokić.

On kaže da su izgubljene lopte i preveliki broj lakih poena rivalske ekipe prelomile meč, a problematična je bila i igra na skoku.

- Naravno, izgubljene lopte su učinile da budemo lošiji, imali smo ih čak 18. To je previše. Ne samo to, mislim da su iz toga dolazili do nekih prelakih poena sa polaganja. I skok je bio problematičan u drugom poluvremenu, pogotovo u poslednjoj četvrtini kada su imali pet ili šest skokova više – podvlači srpski košarkaš.

Slede još četiri meča za Denver pre prve veće pauze zbog Ol-Stara koji će se održati u Atlanti. Jokić kaže da je važno otići na odmor sa serijom pobeda.

- Naravno da je važno. Najvažniji je deo sezone, pobedimo jedan meč, izgubimo jedan. Dobili smo samo jedan od poslednjih šest susreta na strani, moramo da nađemo način da dobijamo – zaključuje srpski košarkaš.

Video: Pogledajte fintu i strahovito zakucavanje Jokića za konačni pad Portlanda: Kao pored čunjeva!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aaaassss

    26. februar 2021 | 11:45

    Ocajno resenje realno otvoren put 3na1 za produzetke.

  • Nešo

    26. februar 2021 | 10:34

    Da Jokicu rekli bi da je pogodio a posto nije pogodio onda ne mogu da kazu . Mislim to su jasne stvari ,komentarišu se i relevantne su samo cinjenice sta se dogodilo a ne sta se moglo dogoditi .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA