≫ 

Partizan ključni meč Evrokupa ne igra u Beogradu, mora u Sloveniju na zahtev Francuza

Crno-beli nisu imali kud nego da izađu u susret Metropolitenu

  • 14
Sašo Filipovski, KK Crvena zvezda, KK Partizan, Kup Radivoja Koraća Foto: MN Press

Košarkaši Partizana i francuskog Metropolitana sastaće se 10. marta u Ljubljani, a ne u Beogradu, dogovor je dva kluba na zahtev Francuza koji su usled striktnih mera koje vladaju u toj zemlji, praktično onemogućeni da putuju u zemlje van Evropske unije.

Meč će tako biti odigran u hali "Stožice" od 20:30 sati po lokalnom vremenu.

Partizan će pre toga, sedam dana ranije, igrati u Trentu sa italijanskim timom, a onda će u poslednjem kolu grupe Top 16 faze igrati verovatno i ključni meč sa Francuzima, nažalost, van Beograda.

Do promene je došlo jer za francuske timove (i građane) koji putuju u zemlje van Evropske unije važe rigorozna karantinska pravila po povratku kući, što bi prilično poremetilo Metropolitan u nastavku sezone, te je Partizan pristao na molbu Francuza da ne putuju u Beograd.

Metropoliten je prvi u grupi sa skorom 3-1, dok Partizan ima dve pobede i dva poraza, koliko i Trento. Lokomotiva je poslednja sa učinkom 1-3.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    26. februar 2021 | 16:01

    A nama je Bertolomeu EL i sedište u Barseloni izasli u susret proletos?? Ko tebe kamenom ti njega pogacom eee ludi Srbi.. pa da nas ceni neko posle , a sami sebe ne cenimo

  • terza1.

    26. februar 2021 | 16:18

    Ko im je kriv što su u EU. Naivni Ostoja, pristao. Da je situacija obrnuta, oni bi izašli na teren i upisali 20:0. Ko do sada nije upoznao "poštene" zapadnjake, nikada i neće.

  • Deki

    26. februar 2021 | 18:22

    Odbijemo milion i nesto od FIBA liga sampiona, igramo Evrokup, a dijete zna da isti rezultat se ne ponavlja. Pustis trenera i najboljeg igraca koji ode u najveceg rivala. Drzis par igraca na klupi kao maskote, prethodno produzivsi ugovore, pa ih otjeras, dok si kao psa vec otjerao Bircevica. Otjeras Gordica da bio dao slobodu i minute Mekintajeru, dovedes nekog iz kk Gljivice, otjeras Mekintajera, vracas u trenazni proces Alekseja, kada se vratio fit i zdrav, otjeras ga, sada ti pobjeda imperativ, ti neces svoju dvoranu, alo JESTE LI VI NORMALNI, POLA TIMA VAM POVREDJENO, GDJE SU SE TO POVREDILI 15 DANA NISTA NE IGRATE, SVI IZ UPRAVE NAPOLJE, POVEDITI I MAKEDONSKOG SLOVENCA...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA