Evrokup traži od Partizana da plati polovinu sume za organizaciju meča sa Metropolitanom

Iako meč nije pomeren na zahtev crno-belih...

  • 8
KK partizan  - KK Lokomotiva

Foto: MN Press

Partizan nije igrao najsjajnije ove sezone u ABA ligi, tako mu je jedina preostala šansa za trofej preostala u Evrokupu i Košarkaškoj Superligi Srbije, koja će se igrati u maju po završetku regionalnog takmičenja.

Trenutno crno-beli muku muče sa povredama, odsutni su Novica Veličković i Vil Mozli, a pod velikim znakom upitnika za susret sa Trentom su Markus Pejdž i Erik Mika. Dodatni problem je taj što Partizan u odlučujućem meču za plasman u četvrtfinale Evrokupa neće igrati u Beogradu, već u Ljubljani.

Razlog su protivepidemijske mere na snazi u Francuskoj, zbog kojih je Evrokup zatražio od Partizana da igra u nekoj od zemalja Evropske unije gde je situacija sa koronavirusom korektna, pa je odluka pala na Sloveniju i duel će se odigrati u „Stožicama“ u Ljubljani.

Bilo je očekivano da Evrokup i Metropolitan preuzmu troškove pošto Partizan ne igra svojom krivicom van Beograda, ali je takmičenje naredilo crno-belima da plate polovinu sume, kako prenose Večernje novosti. Samim tim, biće to još jedan udar u nizu na kasu ekipe Saša Filipovskog.

Bilo kako bilo, Partizan će pre svega morati da trijumfuje nad Trentom u Italiji sredinom naredne sedmice, kako bi zadržao realne šanse za plasman u završnicu takmičenja. Ukoliko izgube, moraće da zavise i od ostalih rezultata u poslednjem kolu.

Video: Pazarski blickrig od kog bride obrazi Šapčana: Mačva pregažena kraj Jošanice za 45 minuta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 32 zagorska

    27. februar 2021 | 17:27

    Za kaj se sa nama jugoslavenskim komunistima svi sprdaju? Živija Partizan .Živija Zagreb.

  • Žika Živac

    27. februar 2021 | 19:06

    Odakle bre kad nema kuče za šta da ih ujede. Ko će da plati silne strance? Opet jadan narod.

  • Bokinjo

    27. februar 2021 | 18:41

    Auuuu, pa treba se još i platiti grejanje na pašnjaku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA