≫ 

Filipovski posle novog poraza: Energija dobra, ali previše osnovnih grešaka u odbrani smo pravili

Crno-beli poraženi posle produžetka u Dalmaciji

  • 13
Sašo Filipovski Foto: MN Press

Košarkaši Partizana pretrpeli su novi poraz u ABA ligi, peti zaredom, a 11. ukupno ove sezone, pa je izlišno više i napominjati da su im zatvorena vrata plej-ofa regionalnog takmičenja. Simptomatično već postaje, crno-beli su izubili po ko zna koji put "tesan" meč, na posed, ovaj put i posle produžetka od Zadra, koji je imao više koncentracije i energije u ključnim fazama meča.

Trener Beograđana Sašo Filipovski je konstataovao posle utakmice da su njegovi igrači imali dobru energiju i da su se maksimalno borili, ali da su ovog puta pravili neke neshvatljive propuste.

- Čestitam Zadru na pobedi. Mi smo imali mnogo grešaka u odbrani, ne govorim o toj trojk-tabla košu, nego o laganim poenima sa utrčavanjem i skokom u napadu gde smo zaboravljali igrača na strani pomoći nekoliko puta. To se ponavljalo, a da se Zadar dobije ovde moralo je da bude mnogo bolje nego što smo igrali. Imali smo energije, dali sve od sebe, međutim previše tih grešaka, osnovnih u odbrani, smo pravili i zato smo izgubili.

Partizanu sledi predah, pa nastavak puta i ključni meč Evrokupa 3. marta sa Trentom.

- Idemo u ovakovom sastavu iz Zadra direktno u Italiju. Sada je najvažnije da se oporavimo, da se spremimo za Trento koji je promenio trenera i sigurno su dodali nešto novo u pauzi. Sutra igraju sa Kremonom u 12, pa ćemo videti. Što se nas tiče, idemo sa ovim sastavom da izvučemo najbolje što možemo i da se borimo 40 minuta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CRNI

    27. februar 2021 | 21:51

    Meni nije logično da se Šcepanoviću tolerisalo samo par poraza, koje je izgubio tjesno, a ovaj se konobar piša po Partizanu, i ne postavlja se pitanje kad će da ide. Čak kažu da rade odličan posao??? Pa očigledno da radi "odličan" posao, al za koga...?

  • Ixa

    27. februar 2021 | 20:56

    Ajde cuti vise,samo ucuti da te ne slusamo. I obavezno objasni Zagorcu i Dangubicu da je cilj igre ubaciti loptu kroz kos.

  • VALJAK

    27. februar 2021 | 21:18

    MORE MRS ! COVECE IMAS LI TI OBRAZA. VRATI SVE PARE KOJI SI DOBIO OD KK. PARTIZAN. GDE TE NADJOSE !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA