≫ 

Cedevita Olimpija je u velikoj formi, "precrtan" je i FMP za 10. pobedu u 11 utakmica!

Ljubljančani su se opasno zaleteli

  • 2

Košarkaši Cedevite Olimpije upisali su još jednu pobedu u nizu, 10. u poslednjih 11 utakmica u regionalnoj ligi, ujedno se i revanširali FMP-u za poraz u Železniku. U "Stožicama" je tim Jurice Golemca potvrdio sjajnu formu i porazuo goste 94:86.

Ljubljančani su sada na skoru 14-3, isti broj pobeda imaju i Igokea, Mornar i Zvezda, s tim da Barani imaju meč više od Slovenaca i ekipe iz Republike Srpske, a dva od Zvezde. U konkurenciji za sam vrh su, naravno, i košarkaši Budućnosti (12-3), a ne treba otpisati ni Megu iako tim Vlade Jovanovića ima trenutno odnos pobeda i poraza 12-6.

Cedevita Olimpija je do novog trijumfa stigla zahvaljujući velikom broju pucački raspoloženih igrača, čak šestorica su bili "dvocifreni", otud su gosti imali vrlo težak posao da pronađu rešenje za napadački potentnu partiju rivala.

Gotovo sve vreme domaći tim je imao prednost, sedam poena je bilo na poluvremenu, a u nastavku je Golemčev tim, uz angažovanu igru u oba pravca, bez većih problema završio posao.

Listu strelaca Cedevite Olimpije predvodio je Braun sa 17 poena, a iza njega su se poređali Džons sa 16 poena, Blažič sa 15, Peri sa 14, Hodžić sa 11, Murić sa 10...

Kod gostiju najbolji je bio Nenaić sa 22 poena, uz njega je napadački raspoložen i Amerikanac Sends sa 16, dok je preostali "dvocifreni" bio Čović sa 10 poena.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    28. februar 2021 | 08:11

    Hrvatska kosarka bas u kanalu. I Zadar i Cibona i Split i Partizan u donjem delu tabele

  • baba smilja iz darosave

    27. februar 2021 | 21:46

    amerikanac je hands nije sands

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA