≫ 

Navijači Zadra uz baklje i pesmu slavili kao da su osvojili ABA ligu posle pobede protiv Partizana!

Imaju navijači ovog kluba zbog čega da se raduju u poslednje vreme

  • 10
Navijači Zadra, KK Zadar

Foto: Youtube / Printscreen

Košarkaški klub Zadar u poslednjih nekoliko nedelja proživljava možda i neke od najlepših momenata posle dužeg vremena. Tim Veljka Mršića je nedavno osvojio Kup Krešimira Ćosića, da bi večeras ostvario ogromnu pobedu protiv Partizana posle produžetka u ABA ligi, čime se približio opstanku u ovom takmičenju, a crno-bele naterao da uđu u nešto nemirnije tokove.

Publika zbog koronavirusa i dalje nije dopuštena ni u Hrvatskoj, ali su se navijači brzo okupili posle trijumfa nad Partizanom i pesmom i paljenjem baklji pozdravili pulene Veljka Mršića. 

 

Zadar je u ABA ligi vezao i četvrti trijumf, a naročito ih raduju odlične igre pojedinih košarkaša poput Onakua i Mavre. Samim tim, sve je manje realno da će se baš ovaj tim naći na pretposlednjem mestu koje znači baraž, pošto je poslednje zagarantovano za Primorsku, koja je odustala od takmičenja.

 

I sami igrači Zadra morali su da naprave fotografiju posle ogromne pobede nad Partizanom, pa su u svlačionici ovog tima viđene brojna vesela lica. Ne možemo reći da je tako bilo u prostoriji gde su se nalazili crno-beli.

Video: Zadar u finišu produžetka slomio otpor Partizana, Mavra najzaslužniji za trijumf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    27. februar 2021 | 22:18

    А да их 32 загорска није намерно пустила да би избацили Чачак, који их је 2Х разбуцао, док их је трећи пут спасио судија?...

  • Zadar

    27. februar 2021 | 22:04

    je stvoria košarku a Tuđman patlidžan.

  • NSCZ

    27. februar 2021 | 22:21

    Sto ste ljubomorni? Pa i vi kasnite 30bodova dobijete derbi i slavite kao da ste uzeli Ligu Sampiona!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA