≫ 

Dončić se u Bruklinu gostiju za rođendan, Bobijev ples pre meča oduševio sve navijače Dalasa

Ipak, srpski centar je dobio samo tri minuta

  • 9

Košarkaši Dalasa savladali su Bruklin na gostovanju sa 115:98, najviše zahvaljujući slavljeniku Luki Dončiću koji je napunio 22 godine i za rođendan bio najefikasniji igrač Maveriksa.

Dončić je sa 27 poena, šest skokova i sedam asistencija predvodio ekipu Dalasa protiv znantno oslabljenih Netsa koji u stroju nisu imali Kevina Duranta, Kajrija Irvinga, kao ni Dinvidija i Džonsona, pa je, kao i u Hjustonu, sve palo na leđa Džejmsa Hardena koji nije uspeo sam da parira gostujućoj ekipi.

"Brada" je ubacila 29 poena, bila najefikasnija na meču, ali to nije bilo nedovoljno protiv Maveriksa koji su došli puni pozitivne energije, a to se videlo jednim plesom Bobana Marjanovića pre meča, dok su navijači na društvenim mrežama samo slali poruke podrške i ljubavi prema Bobiju.

Ipak, srpski centar je dobio samo tri minuta i za to vreme je uspeo da upiše po jedan skok, asistenciju i ukradenu loptu, ali su mu prepisana i tri izgubljea poseda.

San Antonio je na svom terenu bio bolji od Nju Orleansa 117:114, Juta je bila siguran na gostovanju Orlandu 124:109, a Njujork Niksi su u veoma uzbudljivoj završnici nadigrali Indijanu sa 110:107.

Najviše se igralo u Filadelfiji gde je domaća ekipa nakon produžetaka potučena od strane Klivlenda 112:109, dok Vašington nije imao velikih problema protiv Minesote 128:112.

Video: FMP posle velike borbe izgubio od Cedevite Olimpije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA