≫ 

Petrušev opet napravio šou: Pogledajte majstorski pogodak uz zvuk sirene za pobedu Mege nad Borcem

Jedan od najvećih srpskih talenata ponovo oduševio

  • 4
filip petrušev

Foto: ABA/FMP

I kada ne blista i ne dominira, on rešava utakmice. Filip Petrušev je nastavio sa svojom spektakularnom sezonom u ABA ligi gde se pobrunuo za novu pobedu Mege nad Borcem iz Čačka od 86:84.

Jedan od najvećih srpskih talenata postigao 16 poena na ovom meču, ali je njvažniji koš stigao u poslednjim trenucima meča i to posle sjajnog pasa Amerikanca Skučija Smita za veliko slavlje igrača Mege.

 

Čačani su namučili Beograđane u ovom košarkaškom matineu na Novom Begoradu, iako je Mega na polovini druge četvrtine imala i prednost od 20 poena razlike (40:20). Borac se u nastavku postepeno približavao, ali je potpuni preokret izostao.

Pored solidnog Petruševa sa pomenutih 16 poena, najefikasniji u redovima domaćina bio je Marko Simonović koji je zabeležio "dabl-dabl" od 28 poena i 13 skokova.

Na drugoj strani, bivši centar Partizana Dušan Miletić je takođe imao "dabl-dabl" od 24 poena i 13 skokova, ali on i Uroš Čarapić (17 poena) ipak nisu uspeli da ugroze pobedu Mege, koja se izjednačila na vrhu tabele sa Mornarom iz Bara.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ssss

    28. februar 2021 | 17:04

    Za decks je najbolje da ode na draft. Da nastavi sa razvojem, poput Jokica, a ne da ostane u Evropi i stagnira, jer nigde nece dobiti minutazu po 30 minuta jer je mlad. Svakom klubu u nba je interes da od ovog momka napravi jos vecu zver.

  • Bakota

    28. februar 2021 | 15:37

    KADA JE TEŠKO TU JE ON A NE AVRAMOVIC

  • RADOVIC DJOLE

    28. februar 2021 | 15:38

    RELAO SAM ALEKSA MOZE SAMO U CACKU DA IGRA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA