≫ 

Trinkijeri rešio da "odere" Partizan, traži da mu se isplati novac i za aktuelnu sezonu?!

Italijanski stručnjak želi da pokupi svaki cent iz ugovora sa crno-belima

  • 70
Andrea Trinkijeri

Foto: Marko Jovanović

Košarkaški klub Partizan suočen je sa još jednom potencijalno komplikovanom pravnom borbom, i to protiv svog bivšeg trenera Andree Trinkijerija, jer je ovaj, kako saznaje Mozzartsport, tužio klub za određenu sumu novca iz ugovora za prethodnu sezonu, dakle, dok je bio angažovan u klub - ali traži novac i za aktuelnu sezonu!

Trinkijeri je, da podsetimo, napustio Partizan u julu i prešao u Bajern, međutim tu njegov "odnos" sa crno-belima nije prestao, jer, kako vidimo, veruje da ima neizmirene račune sa bivšim poslodavcima. Telegraf je u međuvremenu takođe došao do informacije da italijanski stručnjak zaista traži da mu se isplati novac iz ugovora za aktuelnu sezonu, što, pravno gledano, teško može da realizuje na Sudu.

On je pre izvesnog vremena podneo tužbu protiv Partizana za isplatu razlike u ugovoru koja je nastalala zbog različitog tumačenja preporuke Evrolige (organizatora Evrolige i Evrkupa) da se primanja igrača i članova stručnog štaba u poslednja dva meseca prošle sezone revidiraju s obzirom na to da se nisu igrala takmičenja zbog pandemije korona virusa. Ali, Trinkijeri se ne zadovoljava time, već u tužbi zahteva i naplatu kompletne aktuelne sezone u kojoj je trener drugog kluba, piše Mozzartsport.

U sezoni 2018/19 Partizan je s Trinkijerijem na klupi uzeo Kup Radivoja Koraća, a bio je i polufinalista Jadranske lige, odnosno finalista Superlige. Naredna, odnosno takmičarska 2019/20 imala je potencijal da bude istorijska. Partizan je imao obezbeđeno prvo mesto u Jadranskoj ligi, ali i prednost domaćeg terena u Evrokupu do kraja takmičenja, a u rukama i pehare za osvajače ABA Superkupa i Kupa Radivoja Koraća. Ali, onda se desila pandemija korona virusa i sezona je prekinuta.

Trinkijeri je zatim odlučio da prihvati ponudu Bajerna i saradnja je završena...

Podsetite se i šta je Trinkijeri pričao nedugo pošto je došao u Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NoName

    28. februar 2021 | 15:39

    Je l ti stvarno misliš da sam ja ovde zbog para???? Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha Hahaha

  • Дража

    28. februar 2021 | 15:37

    Традиционе ди фамилија! 😂

  • Pista

    28. februar 2021 | 15:46

    Navikla bagra da Im se oprastaju dugovanja pa Im ovo sad tesko pada ,naplati Im Trinkikikiriki svaki cent nemoj Im oprostiti ni zutu banku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA