≫ 

"Jel ti misliš da sam ja ovde zbog para?": Ovako je Trinkijeri govorio na predstavljanju u Partizanu

Aktuelni trener Bajerna ovakvim i sličnim nastupima "kupovao" je naklonost navijača Partizana - danas traži da mu se isplati novac i za aktuelnu sezonu

  • 14

Od velike ljubavi do velikog animoziteta išao je odnos Andree Trinkijerija i Partizana u samo dve godine. Italijan se brzo po dolasku, harizmom, radom i rezultatima, i pre svega nastupima pred kamerama, "uvukao pod kožu" navijačima Partizana, a onda im je "slomio srca". Napustio je klub ne mareći za sve što je govorio, i ne samo to - rešio je da uzme svaki cent iz ugovora od prethodne sezone, ali i od ove sezone iako je sada trener Bajerna.

A podsetimo se šta je nekada govorio Trinkijeri, baš na predstavljanju u klubu 2018. godine, sve je pucalo od emocija prema klubu koji ga je angažovao.

Na pitanje novinara da kaže nešto o visini plate pošto se spekulisalo da je u pitanju veliki novac, tada se odmah brecnuo.

- Hvala na dorodošlici. Prvo plata, pa onda dobrodošli, uuuu - odgovorio je Trinkijer, pa dodao:

- Imaš krivi... - pokušao je da pojasni sagovorniku da loše vidi njegove motive dolaska u klub. Potom je pričao o ambicijama ekipe:

- Sto posto ABA liga. Paritzan u Evrokup, jer je ovo novi Partizan, a ovo leto nismo bili sportski spremni za Evrokup. ABA liga je prva stvar.

Trinkijeri se potom obratio predsedniku kluba Ostoji Mijailoviću:

- Za ugovor, hoćeš ja ili ti? - pitao je Mijailovića, a onda ovaj uzeo reč:

- Što se tiče plate, onih milion ili sedamsto hiljada što se spekulisalo, stvarno je to daleko od toga što Paritzan i u ovom trenutku i u nekom budućem periodu može da plati. Ali, ako vi meni odgovorite kolika je plata nekom drugom treneru u ABA ligi, ja ću vam reći kolika je Trinkijerijeva. Što se tiče plate, princip koji postoji ovde je, da ima fiksni deo i bonusi kao nagrade za rezultate. Pošto se priča o milionu ili 800.000 evra, neka ostane zagonetka za one koji vole da razmišljaju o tome i pogotovo o tome odakle nama taj novac - poručio je Mijailović, a onda je i Trinkiejri imao da kaže nešto na temu novca:

Ja bih želeo nešto da dodam? Jel ti zbilja misliš da sam ja ovde zbog para? Ako znaš kakva je košarka, kakav je svet, kako duva vetar, siguno nisam ovde zbog para - to i sam znaš - ostavio je uverljiv utisak Trinkijeri ovom izjavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glok

    28. februar 2021 | 16:17

    Pa to samo navijacima jsd-ovaca nije jasno.Svuda na svetu se igra za pare,samo u partizanu iz "ljubavi", ma vazi.Oni jos spavaju i veruju u bajke.

  • RS

    28. februar 2021 | 16:16

    Časovi ljubavi

  • xexe

    28. februar 2021 | 18:05

    Ovog je Tomic razbio 30 razlike sa Covicem na pleju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA