≫ 

Jokića dobro izudarali pod košem, Maloun poludeo i uleteo na teren da se obračuna sa sudijom!

Trener Denvera na kraju je završio samo sa tehničkom greškom

  • 2
Majkl Maloun

Foto: Youtube / Printscreen

Uspeli su Denver Nagetsi noćas na gostovanju da slave protiv Čikago Bulsa uz sjajnu partiju Nikole Jokića, koji je imao čak 39 poena kraj svog imena i samo jedna asistencija mu je nedostajala da upiše tripl-dabl.

Međutim, ono što je ostalo u senci svega jeste da su igrači Čikaga neretko veoma čvrsto igrali protiv srpskog centra, na šta su sudije umele da ostanu i neme. Dobro su Vendel Karter i Tadeus Jang „izudarali“ srpskog košarkaša u reketu, toliko da su isprovocirali trenera Nagetsa, Majkla Malouna da uleti u parket i krene u obračun sa jednim od arbitara.

Njemu je „pukao film“ nakon novih poena srpskog igrača krajem prvog poluvremena, kada sudija nije dosudio očigledan prekršaj nad Jokićem. Tada je Maloun počeo sudiji da se unosi u lice, tražio da se njegov igrač malo više zaštiti, kako možda ne bi došlo do neke ozbiljnije povrede, a kada je video da to neće mnogo pomoći, počeo je i da psuje ovog arbitra.

 

Na kraju, Maloun može da bude srećan što je prošao samo sa jednom tehničkom greškom i nije udaljen sa klupe, pošto je u pomoć uskočio ostatak stručnog štaba, koji ga je nekako odvojio i vratio kraj aut-linije.

Video: Pocepao Jokić mrežicu Bulsa: Maestralno zakucavanje našeg centra

Video: Magični Jokić se sa 39 poena zaustavio na asistenciju od tripl-dabla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ГЦГ

    2. mart 2021 | 09:21

    Јокић грмео новим трипл даблом против тандер?! Па је ли реч ,,грмити” универзална па се може користити за све? ,,Грмео” нивим трип даблом”?! Па да ли сте реални?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA