≫ 

Niko ništa ne može Saletovom Virtusu u Evrokupu: Pala Cedevita posle produžetaka, Teo do dabl-dabla

Izvesno je već da će Virtus ići dalje iz svoje grupe

  • 2
miloš teodosić

Foto: MN Press

Košarkaši Virtusa iz Bolonje, koje sa klupe predvodi Saša Đoršević, upisali su i petu pobedu u Top 16 fazi Evrokupa pošto su na svom parketu posle produžetaka bili bolji od Cedevita Olimpije sa 108:98.

Izvesno je već da će Virtus ići dalje iz svoje grupe i to je zaista teško poljuljati, a najzaslužniji za to bio je Soni Vims koji je ubacio 25 poena uz sedam asistencija.

I pored Vimsa, čitava ekipa je igrala složno, gurali su protiv Cedevite koja je imala prednost tokom čitavog susreta, a onda je naglo pala u četvrtoj četvrtini kada su Italijani uspeli da poravnaju, a na kraju i sigurno odigraju u završnici.

Jaka Blažič je uložio veliki trud, sakupio 29 poena uz devet skokova i pet asistencija, ali to nije bilo dovoljno gostima.

Kod domaćina, Miloš Teodosić je zabeležio dabl-dabl učinak sa 14 poena i 12 asistencija uz dva skoka, dok je Stefan Marković završio sa tri poena, dva skoka i šest asistencija.

Video: FMP deklasirao Krku u Novom Mestu i tako došao do bitnih bodova u borbi za opstanak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NSCZ

    3. mart 2021 | 07:16

    Videcemo kad im se pojavi proslogodisnji osvajac Partizai.

  • Vv

    3. mart 2021 | 11:25

    Da li su u Zvezdi svesni, kakav kiks su napravili, nedovodjenjem Blazica. 😮 Covek igra sezonu iz snova, svaku utakmicu nosi svoj tim, i belezi preko 20 poena i 4-5 asistencija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA