≫ 

I to je moguće: Nikola Jokić za 10 minuta zakucao čak TRI puta!

Srpski košarkaš je bio i te kako raspoložen protiv Milvokija

  • 1

Iako važi za košarkaša koji retko zakucava, centar Denvera Nikola Jokić je protiv Milvokija očigledno bio raspoložen da "lomi obruče."

Jer, kako drugačije objasniti da je za jedno poluvreme (drugo) čak tri puta zakucao, i to u razmaku od 10 minuta, a jedno od tih kucanja završilo je u TOP 10 poteza dana NBA lige.

Bilo je to ono u finišu treće deonice, psole igre sa Marejom, a koje možete pogledati na 3.56 u videu na početku teksta. Zatim je usledio još jedno posle kontranapada (4.38), dok je i treći put bio sam prilikom zakucavanja (5.10).

Inače, Jokić je na meču protiv Milvokija zabeležio svoj 50. tripl-dabl u NBA ligi i tako je postao tek drugi centar kom je to pošlo za rukom. Ispred njega je jedino Vilt Čemberlen sa 78.

Video: Jokić upisao svoj 50. tripl-dabl i ušao u istoriju NBA lige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Febo

    3. mart 2021 | 16:25

    Neverovatno kolko je ove godine dobio na brzini i skocnosti.samo tako Nikola,davno sam prokomentarisao da ces da budeš nas najbolji kosarkas svih vremena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA