≫ 

Kakva drama u Partizanovoj grupi: Lokomotiva "raznela" Francuze, sva četiri tima mogu dalje!

Najdžel-Vilijams Gos je vodio ruski sastav do lagane pobede u gostima

  • 2
lokomotiva Foto: MN Press

Biće, kako stvari stoje, velike neizvesnosti do samog kraja Top16 faze Evrokupa u Grupi F, u kojoj je i Partizan, gde sva četiri tima mogu proći dalje.

To dovoljno govori o tome koliko je ova grupa ujednačena, mada nije delovalo da će biti baš ovakve drame posle tri runde kada je Lokomotiva sa skorom 0-3 bila na pragu eliminacije, međutim upravo je ruski tim sada došao u situaciju da se bori za prolaz dalje.

Ekipa Evgenija Pašutina je u prvom od dva ključna meča za prolaz deklasirala Metropoliten u gostima rezultatom 83:61 i tako kolo pre kraja došla do učinka od 2-3.

Francuzi sad imaju 3-2, dok Partizan i Trento (igraju u uovim trenucima) imaju ujednačen broj pobeda i poraza posle četiri utakmice.

Ma kakav ishod se desio na meču Trento - Partizan, sva četiri tima će u poslednjoj rundi biti "u igri" za prolaz dalje!

Lokomotiva je u Najdželu Vilijamsu-Gosu dobila ozbiljno pojačanje za nastavak sezone, što se pokazalo i na meču protiv Metropolitena kojem je bivši igrač Partizana ubacio 19 poena i bio najefikasniji akter ove od početka do kraja neravnopravne utakmice.

Kamings ga je pratio sa 18 poena, dok je treći "dvocifreni" u gostujućem timu bio Hervi sa 12.

Koliko je Lokomotiva večeras bila bolji tim od rivala svedoči i podatak da je već posle prvog poluvremena imala 20 poena prednosti.

U narednoj rundi, ruski tim će prolaz tražiti protiv Trenta na svom terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pero

    3. mart 2021 | 22:16

    Sta je nema komentara tudjmanovci .Nemam sta komentarisati jad i beda od vas. Boga mi lep dan danas Moji pobedili tudjmanovci izgubili super

  • Kizo

    4. mart 2021 | 00:19

    Bar je fmp2 usrećilo Srbiju, nije ti lako konjaniče ,žao mi te je

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA